Miałczek Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 zastanawiam się który jest lepszy Silnik Thunder Tiger .75 czy Silnik ASP S46A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 chcę go zastosować do piperka o rozpiętości 1.7 m chodzi mi o to który by się lepiej nadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 ASP ma prostszą regulacje. tym asp ciągnąłem trenerki pod 3 kg i dawał rade. Zależy jaka waga i czy chodzi ci o 2 czy 4 takta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 to zostawię sobie tego Silnik Thunder Tiger .75 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi