robloz Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Poszukuję śruby kontrującej nakrętkę śmigła w ASP 91 4-takt. Może ma ktoś zbędną lub wie gdzie kupić (pytałem w kilku naszych sklepach, ale bez rezultatów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 w modele.sklep.pl pytałeś? bo tam mają części do ASP tu masz rozrysowane części http://www.justengines.unseen.org/acatalog/ASP_FS91.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 pytałem, nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Zapytaj u Radka w OL-PEN MODEL ,mają części do os max a to to samo bo raz brałem u nich taką nakrętk do ASP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi