Mariusz77 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam Myślę że modele latające rc to sport ekstremalny, który mobilizuje do biegania po zaroślach za zgubionym modelem . Sprawdzanie na ekranie czy chłopcy, którzy wydłubali elektronikę i soft popełnili jakiś błąd jest mało ekscytujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam ! Proszę o zmianę avatara ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz77 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam ! Proszę o zmianę avatara ... Obecnie latam PIONEER-em 1400mm, Trenerek RTF. Na około 50 starów mam za sobą kilka lądowań. Trochę się to nie zgadza więc zmodyfikowałem wersję oryginalną do rozwiązania problemu rozbieżności pomiędzy liczbą startów i lądowań Ostatnio przy masie startowej 700g na oryginalnym silniku podjąłem nieudaną próbę startu z dodatkowym obciążeniem +200g, które miało symulować ciężar załadowania na pokład małego aparatu do kręcenia video. Dlatego w planach mam budowę platformy pod FPV o lepszych osiągach, która z założenia ma być stabilniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz77 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu. Hmm.... ? sylwetka jest poniżej model w trakcie lotu wszystko się zgada , trudno było uchwycić całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magilla Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Mariusz.. Twoja sylwetka lub twoja twarz.. kolega wyżej jasno to napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi