Mariusz77 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam Myślę że modele latające rc to sport ekstremalny, który mobilizuje do biegania po zaroślach za zgubionym modelem . Sprawdzanie na ekranie czy chłopcy, którzy wydłubali elektronikę i soft popełnili jakiś błąd jest mało ekscytujące.
Mariusz77 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam ! Proszę o zmianę avatara ... Obecnie latam PIONEER-em 1400mm, Trenerek RTF. Na około 50 starów mam za sobą kilka lądowań. Trochę się to nie zgadza więc zmodyfikowałem wersję oryginalną do rozwiązania problemu rozbieżności pomiędzy liczbą startów i lądowań Ostatnio przy masie startowej 700g na oryginalnym silniku podjąłem nieudaną próbę startu z dodatkowym obciążeniem +200g, które miało symulować ciężar załadowania na pokład małego aparatu do kręcenia video. Dlatego w planach mam budowę platformy pod FPV o lepszych osiągach, która z założenia ma być stabilniejsza.
Zefirek Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu.
Mariusz77 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu. Hmm.... ? sylwetka jest poniżej model w trakcie lotu wszystko się zgada , trudno było uchwycić całość.
magilla Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Mariusz.. Twoja sylwetka lub twoja twarz.. kolega wyżej jasno to napisał
Rekomendowane odpowiedzi