azorek96 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Witajcie forumowicze. Posiadam Lame V4 niestety w częściach ponieważ pewnego dnia przestała działać i się zdenerwowałem i rozkręciłem ją na części. Problem jest taki że jakby aparatura nie loguje się w ogóle do odbiornika. Takie pytanie do tego czy logowanie aparatury do odbiornika i odwrotnie jest zależne od np. poziomu naładowania nadajnika>? Poniżej dodaje filmik robiony przezemnie obrazujący problem. Proszę o pomoc jeśli jest to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Spróbuj zbindować http://www.epheli.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=printview&t=20724&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azorek96 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 próbowałem i nadajnik nie wykazuje chęci do "mrygania diody od wolno aż do szybko" cały czas dioda 2,4 gh świeci się ani nie mrygnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intermodel Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Cześć Sprawdź stan baterii jeżeli bateria padła może być taki objaw (mogła paść jedna cela ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azorek96 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 aku sprawdzałem 4.08v na 1 celi i 4.08 na 2 celi. Jeszcze zastanawia mnie czy słabe baterie w nadajniku mogą się do tego przyczynić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Zjedź trymerem gazu w apce na dół i wtedy się zaloguje. Odbiornik "widzi" włączony gaz i nie loguje się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azorek96 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 mam nastawione trymer gazu na sam dol i drazek tez daje na dol i nic ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 To spróbuj na górę. Może potrzeba ustawić rewers. Wysłane z mojego LG-E410i przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azorek96 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 niestety nie podziałało. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolSky Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Jeśli: baterie w nadajniku są naładowane pakiet do lamy jest naładowany są odpowiednio poustawiane rewersy na kanale gazu podczas bindowania nie ruszasz modułem i masz prawidłowo ustawiony moduł 4in1 świeci prawidłowo.... to ja stawiam na problem z nadajnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azorek96 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 no tylko co z tym nadajnikiem moze sie dziac. tak jak mowie dioda 2,4gh caly czas sie swieci anie nie mrygnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Spróbuj nie tylko gazem zjechać na dół ale także innymi kanałami, może podłączyłeś gaz np pod skręt ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Sprawdź czy po włączeniu nadajnika wyczuwalne jest ciepło w dolnej części nadajnika w okolicach przycisku do bindowania.Jeżeli tak to padł moduł.Jest to bardzo częsta usterka tych nadajników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azorek96 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 w senisie tam gdzie jest dioda 2,4 gh>>? Bo jeśli o to chodzi to jest lekko wyczuwalne. Ew wie ktoś gdzie takie coś dostane do tego helika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi