Tomek Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Powiem krótko - rewelacja , cudo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Swastyka, nono Cudeńko, prawie idealny z oryginałem :mrgreen: Prawie gdyż jest malutki, i raczej oryginał na dywan by nie wszedł :rotfl: Ogólnie zazdroszczę modelu :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Model praktycznie ukonczony. Calosc gotowa do lotu wazy 112g Troszke ciasnawo wewnatrz tylko Tak wyglada ze smigielkiem Sky Lady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Witam. Dostałem cynk od Arka juro okolo 9 oblot u Marka kto chetny to zapraszamy . Bedzie jeszcz jeden oblot mojej wilgi :jupi: . Filmik napewno bedzie. Pozdrawiam i zapraszam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No i po oblocie. Wialo dzis bardziej niz zapowiadalo sie i na pierwszy ogien poszla delta ktora polegla. Wczoraj zmienialem ustawienia i model wymagal trymowania.Niestety wiatr skutecznie to utrudnial i podczas walki z nim odlecialem za daleko a oczy juz nie te a model maly no i przyglebilem :D Tak wiec oblot FW-190 stanol pod znakiem zapytania bo pogoda zupelnie nie na 1 lot.No ale ciekawosc wygrala i choc liczylem sie z tym ze to moze byc 1 i ostatni lot to zaryzykowalem. Model lata idealnie, jest dosc szybki co poteguje jeszcze skala w jakiej jest wykonany.Prowadzi sie latwo i przyjemnie.Nastepne wrazenia jak naprawde bedzie ku temu pogoda by sie rozkoszowac lataniem. A oto kilka fotek a za jakis czas wrzuce filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Super modelik, w terenie prezentuję się jeszcze lepiej niz w domu, tylko to śmigło od SKL trochę psuje wrażenia. Czekam na filmik z lotu, ja się jeszcze nie zdecydowałem na lot swoim. A czym go malowałeś, i czy oznaczenia są też malowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Malowanie HUMBROLAMI a oznakowania sa drukniete na zwyklym papierze na laserce i malowane ( te zolte ) A oto link do filmu CLICK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu_94_ Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 model poprostu cudeńko aż miło sie patrzy ;-) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miros18 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam, zbudowałem sobie nano Fw190 ale silnik który mam (2712-12) do niego jest za slaby , znalazłem silnik z cdromu o średnicy rotora 20mm, wkleiłem magnezy 5x5x1, rotor nawinięty drutem 0,4 10 zwoi, silniczek jest dużo mocniejszy od poprzedniego ale pobiera bez śmigła 2A, a z śmigłem 6x4 dochodzi do ponad 6A, mógłbym prosić o jakąś rade by amperaż zmalał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Daj cieńszy drut i więcej zwoi. Może zobacz dane mojego silniczka do mikromodelu (bez wymiany rotora- magnes oryginalny): http://forumrc.alexba.eu/ipw-web/bulletin/bb/viewtopic.php?t=6321&postdays=0&postorder=asc&start=27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 A czy ten modelik jest dobrze sterowny? Jakie tam dał pan wyposażenie? :| PS. Skąd brał pan plany? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Umiesz czytać od początku. Kto czyta ,nie pyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.