Irek M Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Przy okazji wyważania Nieuporta zacząłem zastanawiać się nad takim drobiazgiem; jeśli skrzydło ma kąt zaklinowania 3 stopnie to model jest wyważony gdy kadłub znajdzie się w poziomie do podłoża, czy gdy to skrzydło będzie w poziomie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 statecznik w poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 No to już coś wiem Trochę nieprecyzyjnie wyraziłem się z kadłubem. Chodziło oczywiście o oś kadłuba, która w moim przypadku jest równoległa do przedniej cześci modelu od silnika do kokpitu pilota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.