Zbyszek Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 A co powiecie o tych akumulatorach? http://allegro.pl/item310528007_oryginalne_akumulatorki_aa_r6_eneloop_f_vat_.html
Tomek Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Zbyszku a co one mają wspólnego z tematem (lipol w nadajniku) ?
Zbyszek Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Z samym tematem oczywiście nic, ale została tu poruszona wyższość jednych pakietów nad drugimi. A widzę, że o Enelopach mało się pisze. Koniec tematu.
Kostek Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Zbyszku a co one mają wspólnego z tematem (lipol w nadajniku) ? Tomku , odpowiem za Zbyszka. Kto spróbuje enelopów , nie będzie rozglądał się za lipolami.
Andych Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 Nie będę się rozglądał jak ktoś za 70,-zł. spakietuje je, zaopatrzy w odpowiedni wtyk i dostarczy do domu. Tyle mnie kosztował LiPol 2200mAh.
kazmod Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 [quote name="Kostek Kto spróbuje enelopów ' date=' nie będzie rozglądał się za lipolami.[/quote] Mein Gott, znowu sie zapoznilem! Co to sa enelopy? A co do stosowania lipoly w nadajnikach, zrobilem to, oba moje nadajniki typu joystick zasilane sa wlasnie z tego rodzaju baterii. Tylko mala uwaga, dac koniecznie bezpieczniki zaraz za bateria! z tymi bateriami-lobuzami nie ma zartow. Pozdrawiam, Kazik
Eryk Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Mein Gott, znowu sie zapoznilem! Co to sa enelopy? Sanyo Eneloop. ja widziałem tylko te o pojemności 2000 mAh, razem z kolegą je przetestowaliśmy, bez ładowania po tygodniu miały nadal ok 100 % pojemności. tylko kilka razy włączane pod obciążeniem 6 serw. są po prostu niesamowite
-==PEGAZ==- Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Tylko mala uwaga, dac koniecznie bezpieczniki zaraz za bateria! z tymi bateriami-lobuzami nie ma zartow. Heh ... ja bym się nieco bał bezpiecznika ... a jak strzeli podczas lotu jakąś większą spalinką ?
Eryk Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 to chyba i tak nie ma znaczenia, bo tak czy tak nadajnik by dostał po :ass: albo model albo nadajnik :shock:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.