BART Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Nie jestem elektrykiem i nie znam sie na kablach , ale mam RF G4 i MX 12 i nie moge kupic kabla aby to połączyć.W sklepach są tylko do wersji G2 i G3 i nikt nie gwarantuje poprawnego działania. Mma oryginalny RF 4 niestety bez kabla i nadajnika. Czy ktoś coś podpowie? Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Szczerze... nie wiem, czy jakikolwiek elektryk mógł by Tobie pomóc... Do RF G4 wystarczy taki oto kabel http://allegro.pl/item1041517767_kabel_interfejs_usb_symulator_fms.html i wszystko działa bez problemu no i do tego jeszcze emulator, który jest do sciągnięcia z sieci... Albo napisz na PW to Ci podeślę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 oj nie ładnie cracki posyłać :rotfl: Jak ja słyszę kabel to mnie aż rzuca poszukaj dowolny interface symulujący joystic i wszystko zagra pod warunkiem ze zastosujesz odpowiednie loadery. Jesli masz jakikolwiek IF ktory bedzie w panelu sterowana jako uradzenie do gier pokazywał się jako wirtualny joystoc to będzie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 nie cracki tylko emulator... BART, a nie myślałeś o tym, żeby zrobić to przez audio? taki przewód będzie Cię kosztował max 6zł, tylko jest ta niedogodność, że musisz dodatkowo konfigurować 2 programy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 nie cracki tylko emulator... na jedno wychodzi ......... chyba to uruchamia program bez licencji ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 niee on tylko umożliwia latanie jak się ma tylko kabel USB zamiast tego magicznego nadajnika do G4... I można go spokojnie używać na kupnym symulatorze Crack to inna baja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 on tylko umożliwia latanie jak się ma tylko kabel USB zamiast tego magicznego nadajnika do G4 Który jest jego kluczem sprzętowym, czyli bez niego G4 jest piracki. Oj, Panowie, po kruchym lodzie stąpacie... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 No gdzież by tam... Przecież można mieć oryginalnego G4 + magiczny interfejs ale gdyby chciało się latać np. na swoim nadajniku to potrzeba interfejsu USB + emulatora ... nic się nie wyklucza prawdaż :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Wyklucza się. Magiczny nadajnik jest jednocześnie interfejsem USB do własnej aparatury. Chcesz coś jeszcze dodać czy wolisz się nie pogrążać? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 No niestety modrzej, MiQ27 ma rację :rotfl: :rotfl: Tak samo jest z AFPD, bez oryginalnego interface nie uruchomisz go ponieważ sam interface jest kluczem licencyjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Nie chcę się pogrążać. Tylko rozpatruje wszelkie opcje... Ale koniec OT... bo znowu będzie draka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Wyklucza się. Magiczny nadajnik jest jednocześnie interfejsem USB do własnej aparatury.Chcesz coś jeszcze dodać czy wolisz się nie pogrążać? :devil: a bardziej precyzyjnie ... kluczem sprzętowym z własnym unikalnym numerem ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BART Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Mam oryginal z numerami,ap z kablem skradziono mi,zbyt szybko nie oceniajcie innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Mam oryginal z numerami,ap z kablem skradziono mi,zbyt szybko nie oceniajcie innych eeeeeeee nieee to takie luźne dywagacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BART Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Kolega pożyczył mi kabel do przetestowania i działa z RF G4 z MX 12,problem jest tylko taki , że nie mam wszystkich kanałów,nie mapuje 1 kanału?! T o nie pozwala dokonczyć procesu kalibracji. Czy cos mozna z tym zrobic? . Płyty oryginalne i numery również seryjne równeż Uploaded with ImageShack.us Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BART Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Juz wszystko działa,sąwszystkie kanały BART Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.