Gold Lizard Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ja stwierdzilem ze po zrobieniu diablo wystrugam sobie cos takiego z deproniku. Silnik pewnie mathe jn czina <| :x o duzym kv, i profil dobrze szybujacy. Rozpietosc ~99 cm (nie lubie 1dno metrowcow). Zobacze czy delty to cos dla mnie. Malowanie pewnie w ogien a co 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ja stwierdzilem ze po zrobieniu diablo wystrugam sobie cos takiego z deproniku. Silnik pewnie mathe jn czina <| :x o duzym kv, i profil dobrze szybujacy. Rozpietosc ~99 cm (nie lubie 1dno metrowcow). Zobacze czy delty to cos dla mnie. Malowanie pewnie w ogien a co 8) Na początek radziłbym prostszą konstrukcję, np. opsiwaną na forum Deltę 120 minut (tak tak - do zrobienia w dwie godziny). W Podstawowej wersji wymaga co prawda nadajnika z mikserem Delta/V-tail, ale można ją prosto przerobić na klasyczną 3-kanałówkę (Lotki, wysokość i silnik). Natomiast jeśli ma to być twój pierwszy model, to może być ciężko. Delty mają słabą tolerancję na złe położenie ŚC i sa dość szybkie. Trochę doświadczenia bardzo by się przydało. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold Lizard Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 moja aparatura: spektrum DX6I cytat tam mam nawet za dużo miksreów jak dla mnie (V tail, a co ja mam latać szybowcami!?). EE może sie nie rozbije. Na modelarni pożycze sie czegoś takiego i polatam nieco :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.