cZyNo Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Powiedzmy że nudziło mi sie i zrobilem. Parę drobiazgów muszę dorobić, a właściwie kupic i podłączyć - jak stacja meteo. Chwilowo urządzenie zapisuje dane (wyniki) na swoim dysku, ale zrobię opcje aby wysyłało na kompa. Jak mi sie będzie chciało Na razie toto spełnia moje zachcianki a zarazem jest platforma do eksperymentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Fajnie CI to wyszło. Na zawody szykujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Jak uda sie sprawdzic wczesniej jak działa to tak dzis nikt nie przyjechał, choc cieżko by było. Jak nie bedzie padac to moze jutro tescik bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Działa bardzo dobrze gada pika i liczy czas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 A wiatromierz w drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 A zamówiłeś go w komplecie z wiatrem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 tak. tylko w domu zostawiłem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi