rabbitlkr Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 nie musisz pisać na PW, tutaj sie krawatu nie dostaje za linki a innym na pewno sie przyda;)
Gryzon Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Opublikowano 20 Lutego 2008 Może dopiszę :szukam dla kolegi do przerobienia zabawki . Z tym że tam jest 5 celek - 6V. Trochę udziwniona sytuacja . Chciałem się zorientować czy są płaskie koszyki np 4x. Kupiłby wtedy 2x4 i obciął przerabiając do 5x
kuba Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Chyba jest 6 celowy koszyk płaski. Łatwiej odciąć jedną celę niż jedną dokleić
Gryzon Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Opublikowano 20 Lutego 2008 Byłoby super tylko ....gdzie go kupić ?
Milko Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Pisałem dlatego na PW że jest to sklep elektroniczny ale nie internetowy , i są tam koszyczki w różnych opcjach :wink:, jeśli było by trzeba dogadał bym się z Gryzoniem co do kupna :wink: .
Gryzon Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Opublikowano 20 Lutego 2008 Milko - sprawdź co mają w ofercie - może innym sie przyda. Zobacz jakie konfiguracje w jakich cenach i daj znać tutaj.
marcin133 Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Linku nie będę podawał bo nie ma sensu i tak za jakiś czas będzie nieaktywny. Ale w piszcie na Allegro w polu szukaj "koszyk na baterie" :devil: Dalej chyba już każdy wyszuka co potrzebuje. Jeśli akurat nie ma piątki to na pewno jest 3 i 2
Milko Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Przepraszam że wyszło tak długo ale niestety wcześniej nie dałem rady :roll: . Ceny są takie- -koszyczek 4 celowy w opcji (płaski i prostokątny)-3zł -koszyczek 3 celowy w opcji(dwie obok siebie jedna na jednej z tych dwóch :wink: )-2.50zł -koszyczek 2 celowy zwykły 2zł Mówię tu o koszyczkach na R6 lub AA. Do tego niestety trzeba doliczyć z 5zł przesyłki(drugie tyle :| ) Czyli niestety dla Gryzonia nie ma ciekawej opcji Musiałbyś połączyć 4 z 2 i odciąć jedną-co zdaje mi się nie ma sensu(jeśli chodzi o płaski pakiet). W wypadku kanciastego to trójka z dwójką i było by :wink: . Pozostaje jeszcze Allegro :wink:
marcin133 Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Czyli niestety dla Gryzonia nie ma ciekawej opcji Musiałbyś połączyć 4 z 2 i odciąć jedną-co zdaje mi się nie ma sensu(jeśli chodzi o płaski pakiet). W wypadku kanciastego to trójka z dwójką i było by :wink: .Pozostaje jeszcze Allegro :wink: Ale piszesz że jest 3 i 2!! Co za problem dolutować jeden kabelek? Jakie cięcia?
Milko Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Z początku o ile dobrze pamiętam chodziło o płaski koszyczek na baterie, w opcji 3+2 wyszła by jedna cela nad resztą, taka konstrukcja nie są to trzy cele obok siebie. Jeśli może być taki mało kształtny to ok. :wink: -
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.