Gryzon Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Chodzi mi o sklep internetowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Poszło na PW :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 nie musisz pisać na PW, tutaj sie krawatu nie dostaje za linki a innym na pewno sie przyda;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Może dopiszę :szukam dla kolegi do przerobienia zabawki . Z tym że tam jest 5 celek - 6V. Trochę udziwniona sytuacja . Chciałem się zorientować czy są płaskie koszyki np 4x. Kupiłby wtedy 2x4 i obciął przerabiając do 5x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Chyba jest 6 celowy koszyk płaski. Łatwiej odciąć jedną celę niż jedną dokleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Byłoby super tylko ....gdzie go kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Pisałem dlatego na PW że jest to sklep elektroniczny ale nie internetowy , i są tam koszyczki w różnych opcjach :wink:, jeśli było by trzeba dogadał bym się z Gryzoniem co do kupna :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Milko - sprawdź co mają w ofercie - może innym sie przyda. Zobacz jakie konfiguracje w jakich cenach i daj znać tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Linku nie będę podawał bo nie ma sensu i tak za jakiś czas będzie nieaktywny. Ale w piszcie na Allegro w polu szukaj "koszyk na baterie" :devil: Dalej chyba już każdy wyszuka co potrzebuje. Jeśli akurat nie ma piątki to na pewno jest 3 i 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Przepraszam że wyszło tak długo ale niestety wcześniej nie dałem rady :roll: . Ceny są takie- -koszyczek 4 celowy w opcji (płaski i prostokątny)-3zł -koszyczek 3 celowy w opcji(dwie obok siebie jedna na jednej z tych dwóch :wink: )-2.50zł -koszyczek 2 celowy zwykły 2zł Mówię tu o koszyczkach na R6 lub AA. Do tego niestety trzeba doliczyć z 5zł przesyłki(drugie tyle :| ) Czyli niestety dla Gryzonia nie ma ciekawej opcji Musiałbyś połączyć 4 z 2 i odciąć jedną-co zdaje mi się nie ma sensu(jeśli chodzi o płaski pakiet). W wypadku kanciastego to trójka z dwójką i było by :wink: . Pozostaje jeszcze Allegro :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Czyli niestety dla Gryzonia nie ma ciekawej opcji Musiałbyś połączyć 4 z 2 i odciąć jedną-co zdaje mi się nie ma sensu(jeśli chodzi o płaski pakiet). W wypadku kanciastego to trójka z dwójką i było by :wink: .Pozostaje jeszcze Allegro :wink: Ale piszesz że jest 3 i 2!! Co za problem dolutować jeden kabelek? Jakie cięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Z początku o ile dobrze pamiętam chodziło o płaski koszyczek na baterie, w opcji 3+2 wyszła by jedna cela nad resztą, taka konstrukcja nie są to trzy cele obok siebie. Jeśli może być taki mało kształtny to ok. :wink: - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.