killer20 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam mam pytanie czy można zrobić zrobić model z pianki pod podłogi np. takiej? http://www.leroymerlin.pl/podlogi-drewniane-boazerie/panele-deski-parkiety/podklady-pod-podlogi-plywajace/podklad-pod-podloge-plywajaca-xps,p66701,l192.html Chce zrobić mój pierwszy model i nie wiem czy z takiego czegoś można, jak byłem mały to robiłem z tego rzutki a czy model można to nie wiem. prosze o pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer20 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 A jeśli można wiedzieć to jakiej grubości pianka ma być na kadłub a jaka na skrzydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 6mm na kadłub i wręgi kadłyba i skrzydeł, 3mm na pokrycie skrzydeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer20 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Dziękuje za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Kubusiu czy zaglądałeś do działu na forum od czego zacząć ?? więc przestudiuj ten dział i wszystkiego się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Mam dwuplata metrowego na spalinie, kilka wręg z 6mm, pokrycie i skrzydła 3mm. Tak że jak sie uprzesz to zrobisz tylko z 3mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi