Osa Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Witajcie! Mam aparaturę (tak przynajmniej to się nazywa) Razor-X 4 kanałową. Po długim okresie leżenia w szafie włączyłem i o Zgrozo!! zasięg spadł do około 5 metrów a serwa "trzepotają". Sprawdziłem anteny i w nadajniku i w odbiorniku. Jest OK! Baterie naładowane na full... Nie było czegoś takiego.... Może coś doradzicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Kup nowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miros18 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Jak mi wiadomo jesli masz w poblizu urzadzenia elektroniczne np takie jak komputer,monitor itd, to one wydzielaja fale ktore moga to powodowac, sprawdz na otwartym terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Kup nowa... Dzięki jak bym miał na nową to bym tak zrobił. A co do zkłóceń to sprawdzałem to w różnych warunkach w szczerym polu też jest tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miros18 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Moze antena w odbiorniku? ciezko powiedziec co to moze byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 karce sa albo padniete albo nie stykaja dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.