Gość Anonymous Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Czołem! Mam na imię Szymon i jestem z Ostrowca Świętokrzyskiego, lecz aktualnie większość czasu spędzam w Warszawie, gdzie studiuję informatykę na Wojskowej Akademii Technicznej. Latać chciałem od zawsze. W dzieciństwie marzyły mi się podróże kosmiczne, w podstawówce było zamiłowanie do lotnictwa wojskowego, gimnazjum to okres, w którym miałem przygodę z pirotechniką amatorską i silnikami rakietowymi. Część praktyk rakietowych ciągnęła się do 2 klasy liceum, później swój wolny czas poświęciłem innym zainteresowaniom i sprawom sercowym (till now of coz... ). W wakacje roku 2007 poczułem dzikie rządze posiadania zdalnie sterowanego samolotu (od zawsze o nim marzyłem, ale brak pieniędzy albo szkoda kupy kasy na latadło wyjaśnia wszytko). Kupiłem w polskim serwisie aukcyjnym model zdalnie sterowany z aparaturą 27 MHz, i pewnie bym tutaj teraz nie pisał, gdyby nie Sławek (slawekmod na forum), który mnie znalazł na forum i pomógł ujarzmić tamten samolot. Wbrew temu co teraz czytam na forum, że nie warto kupować takich zestawów, model w mojej opinii latał fajnie i rozbudził we mnie pasję do modelarstwa lotniczego. W te same wakacje samolot w stanie wskazującym na spożycie odstawiłem na szafę i raczej już go nie zdejmę Potem kupiłem Mx-12 (ale jeszcze nie pilotowałem nią żadnego modelu) i parę innych pierdółek (też jeszcze u mnie nie latane), a ostatnim nabytkiem jest eXtrim, ale poczeka na oblot jeszcze troszkę, ze względu na fakt, że szkoda mi go rozbić (najpierw się nim nacieszę). Zdecydowałem się tutaj napisać, mimo, że w moim profilu można przeczytać coś takiego: Dołączył: Sob Sie 11, 2007 10:48 amOstatnia wizyta: Dzisiaj 13:13 (Minut: 49) Wizyt: 1160 Łączny czas wizyt Godzin: 195,1 Wtedy, gdy się tutaj zarejestrowałem, nikt jeszcze nie ścigał świeżaków do powitalni, ale skoro teraz panuje taki trend, to i mnie nie może tutaj zabraknąć Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 hehehe :jupi: :jupi: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Zdecydowałem się tutaj napisać, mimo, że w moim profilu można przeczytać coś takiego: Cytat: Dołączył: Sob Sie 11, 2007 10:48 am Ostatnia wizyta: Dzisiaj 13:13 (Minut: 49) Wizyt: 1160 Łączny czas wizyt Godzin: 195,1 Wtedy, gdy się tutaj zarejestrowałem, nikt jeszcze nie ścigał świeżaków do powitalni, ale skoro teraz panuje taki trend, to i mnie nie może tutaj zabraknąć Herzlich wilkommen :* . I w ten prosty sposób pokazałeś jak wygląda lotnicza wersja poślizgu kontrolowanego :wink: :rotfl: . Jak mawiał poeta Sofronow: lepiej późno, niż wcale :devil: . Przynajmniej możesz sobie zapisać na plus, że całkowitym nowicjuszem już nie jesteś ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Lepiej późno niż wcale Cześć po raz stutysięczny.hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 strejla_u napisał/a: Zdecydowałem się tutaj napisać, mimo, że w moim profilu można przeczytać coś takiego: Cytat: Dołączył: Sob Sie 11, 2007 10:48 am Ostatnia wizyta: Dzisiaj 13:13 (Minut: 49) Wizyt: 1160 Łączny czas wizyt Godzin: 195,1 Wtedy, gdy się tutaj zarejestrowałem, nikt jeszcze nie ścigał świeżaków do powitalni, ale skoro teraz panuje taki trend, to i mnie nie może tutaj zabraknąć Aś się chłopie rozpędził . to był tak długi start czy też tak długie hamowanie. ? A swoją drogą może by wstawić taki wymóg do regulaminu dla nowicjuszy : rejestracja , tysiąc wizyt, dopiero powitalnia i możliwość zabierania głosu Witaj w bagnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Bagno? Skąd ta nutka pesymizmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 A mi miło ,że ktoś się wita nawet po tak długim czasie. Witaj więc na forum. (W pewnej bajce bagienko to bardzo sympatyczne miejsce ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Czuwaj Druhu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.