szpachla Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Witam. Mam tą ładowarkę jakieś 2-3 lata. Działa do dzisiaj, chociaż słyszałem różne opinie Dzisiaj natomiast Accucell zmierzył się z przeciwnikiem wagi ciężkiej Przy okazji rozwiązał się problem zakupu prostownika.... Poniżej - jak informatyka, modelarstwo i motoryzacja łączą się w służbie... ludzkości edit: +- 70.000 mAh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 U mnie działa 3 lata, bez najmniejszego problemu. Czytałem przed zakupem, że chłodzenie wysiada szybko, że głośny, ale... ja jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 To fakt chłodzenie głośne, ale u mnie działa do dzisiaj. Zawsze można spróbować przerobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Głośny może być wentylatorek. Trzeba odkleić zabezpieczenie łożyska i napakować smaru silikonowego (taki mam ) spokój na lata - robię tak w komputerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Ja zakrapiam olejem silikonowym co jakis czas. A ladowarka ma juz ponad 5 lat. Wyrobily sie troche przyciski i czasem trzeba klikac 2 razy zeby cos zmienic. Pozatym ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 świetna ładowarka za rozsądną kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi