Miałczek Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 witam jaki pakiet ogarnie ten silnik 480 Brushless 960 obr/V żeby nie spalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Z takim pytaniem to tylko do wróżki - może trafi. Jeśli nie ma na nim żadnych znaków identyfikujących to najbezpieczniej 2-3cele. To taki standard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 http://www.modelmotor.pl/radian-plug-play-electric-200cm.html mam taki szybowiec z takim wyposażeniem oprócz pakietu i nie wiem jaki najlepiej zastosować żeby polatać jakieś 15minut a może dłużej a może zmienić na lepszy silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Przecież wszystko masz podane - pakiet 1300 3s. Więc obeszło się bez wróżki .Jedyne co możesz zrobić to wymierzyć przestrzeń na pakiet i szukać w opiach wymiarów pasującego o większej pojemności. Ale z10 min to ja latałem dziś Fokkerem E.na pakiecie 1300 3s i silniku 2830 pobierający na śmigle 11' 13,6A. Więc motoszybowcem polatasz znaaacznie dużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 no właśnie najlepiej to mieć ze 5 pakietów żeby sobie polatać trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi