mooseman Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Krótka relacja ze Szkolnego Festynu w Gimnazjum nr 3 w Rudzie Śląskiej - modelarze http://youtu.be/K5_fEfskn_U 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 i znowu ,,dopisał ,,wam wiatr .zazdroszcze wam czasu,filmiki i loty super.pysio ale masz superancki model.ja uziemiony z powodu auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Dzisiaj po wielu próbach i trudach udało się oderwać nowego "Akrobata" Pysia od ziemi Filmik z oblotu http://www.youtube.com/watch?v=frlbtqLw21M 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Wilga butlonosa Lekko zawiana Latanie wieczorową porą. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 O jak ja Wam zazdroszcze chłopaki to niewiecie.ja dalej remont,zepsute auto czuje sie jakby mi skrzydła obcieli :)bo niemoge na lotnisko podjechać.Pysio gratulacje z oblotu,mistrzu spaliny .model fajny ale chyba mocy brakuje?fotografie fajne fotki.pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Dziś premiera Wiedźmina 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Tutaj filmik z 18 i 19 maja pokazujący zmagania z uruchomieniem nowego Akrobata Jak widać nie było łatwo. 19 maja "Falcon" Pysia niestety zakończył swój żywot Szybki pogrzeb, kremacja, stypa i znów w powietrze Zapraszam! ---edit--- katastrofa "Falcona" spowodowana awarią odbiornika http://www.youtube.com/watch?v=SyGj8szZc8c 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 super filmik.Pysio męska decyzja,bo już cjak by chyba niedał rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 coś by pomógł .trzeba by nowy kadłub robić bo tyn już cały twardy od cjaka a i skrzydło złomane i popękane tego nie widać bo na folji sie trzymało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 szkoda falcona ale takie sa koleje losu .Pysio pogrzeb i stypa mi sie podobały załatwiłeś to po męsku .do niedzieli.pozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Przesyłam filmik ze wczorajszego latania Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=wZgG1bsLqR4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Szczerze zazdroszczę Wam wczorajszego latania. A tu film z wietrzenia Wilgi (17 maj). https://www.youtube.com/watch?v=00U606t2KF0 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Ale ta "Wilga" ma niesamowitą wytrzymałość , nie widziałem żeby było co klejone . Teraz informacja dla miłośników samochodów RC 6-7 czerwca sobota niedziela Zawody Modeli Samochodów Rc na torze w Rudzie Śląskiej (WIrku) zapraszamy relacja bedzie po zawodach . Tak było rok temu Edytowane 28 Maja 2015 przez Francka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Zawsze będzie w naszej pamięci... ... jako wielki brzydal. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 czemu od razu brzydal ;)troche polatał,a skończył kretem naturalnym i pieknym pożegnaniem.Wilga widać ma po prostu problemy z ladowaniami.też Wam zazdroszcze latanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 no nie wiem czy był taki brzydki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Nie ma się co obrażać. Ambicje proponuje zachować na ważniejsze sprawy. Na powyższym zdjęciu jest piękny i gładki. Ja go takim nie widziałem. Na moich zdjęciach przypominał Frankensteina i nic w tym złego czy ujmującego, Brzydal i już. Sam Pysiu powiedział że, twardy od CjAka. Gdybym powiedział że, był ładny to byłbym nieszczery. Latał poprawnie i wytrzymał wiele. Też kiedyś miałem taki model który, łatałem po każdym wypadzie na lotnisko. Pięknością nie grzeszył, wytrzymał wiele i nazywałem go Brzydalem. Mam nadzieję że, to wyjaśnia wszystko. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 jo sie nie obrażom tylko chciołh pokozać że nie zawsze taki był 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Dziś pogoda dopisała tylko wytrwałym , braki sprzetowe okazały się do pokonania brak klipsa do świecy "no problem" Efekt 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 To dobrze. Fakt nie wiedziałem jak wyglądał wcześniej. Ciekawy jestem dalszych losów tego modelu. Pysiu jak znasz nazwę tego modelu, to podaj proszę. Ładny i tak samo lata. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi