Jarx5 Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Jasna sprawa, zatem póki co dzięki za info i do zobaczenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achim64 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Panowie a tak kolega z Chorzowa lata na moich krzokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 A ja dziś z kolegą pojechałem nad wodę przy ulicy Księżycowej ( kiedyś tam były zawody ) i zabrakło mi dosłownie 12 cm wody żeby popływać moją łódką ETNZ 1M America's Cup Racing Yacht , Gdzie jest jakaś woda gdzie jest dostatecznie głęboko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Częściej pływaja na Rybaczówce ul Gościnna możliwe , że jutro (w niedzielę)10.30 . Dzisiaj Gliwice zawody makiet na uwięzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Tam byliśmy i za płytko niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 No i pływanko sie udało , było chłodno , ale dalismy rade. Film się produkuje . Kaziu przyjechał swoja historyczną "cytrynką" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 To przyznam ze ne wiem gdzie pływacie bo ja byłem na samym końcu przy takim betonowym budynku a tu widzę drewniany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Podałem ul. goscinan "Rybaczówka " gogle mapa wie dokładnie . Wideo WhatsApp 2023-10-15 o 13.03.23_540f193d.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Ok znalazłem byłem o drugiej stronie, jak tam jest głęboko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Wystarczajaco , nie wchodziliśmy do wody, ale da się pływać. Obiecany film z pływania . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Rozumiem, mam długi miecz w żaglówce i to jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Miecz nie jest problemem, wystarczy czasem wyciągnąć nos z forum i spotkać się z modelarzami Kolega dziś zwodował taką wyścigówkę. Staw kokotek w Rudzie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 miecz krótszy się robi i najwyżej będą dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 29 Grudnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zbliża się spotkanie sylwestrowe jak co roku. W niedzielę od 9.00 do 13.00 zapraszamy każdy przynosi pozostałości do kawy ze świąt. Zdjęcie pamiątkowe o godzinie 12.00. Taki można powiedzieć rocznicowy czas. W kwietniu mieliśmy 75 lat modelarni teraz będzie 20 sylwester w większym gronie w czerwcu 25 lat lotniska ? Zapraszamy . 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sage Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Franku, gratuluję tych wszystkich osiągnięć. 75 lat modelarni to nie lada sukces ! Z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę Wam dużo zdrowia i wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, nie tylko tych modelarskich. U nas na północy mówi się "tak trzymać !" Pozdrawiam z "południowej" Bezmiechowej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 31 Grudnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Spotkanie owocne wiele tematów zostało obgadane . Jak co roku zdjęcie grupowe zrobione. VID_20231230_112631.mp4 Pozdrawiamy i życzymy Dosiego Roku wszystkim 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 17 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Marca Relacja z naszej wizyty na XIX międzynarodowym festiwalu modelarskim w Bytomiu. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca Świetna relacja, jak dobrze nagrana .! Dziękuję za film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Sezon się zaczyna od porządków na lotnisku . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia To na cycu już nie latacie ? bo to chyba wyry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi