TeBe Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Informuję, że w sklepach papierniczych masowo pojawiły się wykonane ze styropianu zapasowe nosy do modeli z pianki. Prawdopodobnie towar zniknie ze sklepów zaraz po Wielkanocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dzięki, ale ja za nic nie mogę dopasować... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Po prostu przez przypadek pilota kupiłeś... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1515 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 ja jako zielony też chciałem je kupić na zapas, może się przydadzą na jakieś naprawy, ale w jakim sklepie to kupiłeś. Ja przeleciałem całe TESCO i kaufland i nie znalazłem takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Adrian, to był żart . Można użyć jako nosa do modelu, ale na krótko . Styropian nie jest zbyt dobrym materiałem na model, po krecie rozsypie się w drobny mak, a i z klejeniem jest problem, bo CA go wytapia. Styropian w modelach stosowany jest głównie do rdzeni skrzydeł, krytych balsą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi