artur vel arczi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam, czy znajdzie się ktoś kto chce mi pomóc złożyć model vwinrc 600 elektryk - czyli klona T-rexa 600 esp, klatka złożona, Jestem totalnym amatorem, model leżał długi czas i czekał na złożenie, może i bym sobie jakoś poradził ale chciałbym przy okazji czegoś się dowiedzieć, a tak to wszystko lepiej zapamiętam a i mobilizacja większa:) a w serwisie gościu krzykną mi 500 zł, wiec sporo a chciałem polatać w tym sezonie jeszcze, a muszę dokupić jeszcze serwa jeszcze. Jestem z Warszawy ( pl. uni lubelskiej) jeśli by to było u mnie to zapewniam obiad :) jakaś drobna zapłata tez nie jest wykluczana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jeśli jesteś początkujący i nie chcesz sobie albo komus czegoś uciąć, na przyklad glowy, albo nie daj boże wacka, zakladam ze ostre latanie na symku masz juz w jednym paluszku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Nie wiem czy umiesz latać helikami ? Jeśli nie to raczej zacznij od abecadła np. na www. heli-team.pl Model fajny, szkoda by było aby poległ z powodu niewiedzy na pierwszym locie.........Chociaż sam nie jestem fanem helików to udało mi się złożyć i ulotnić dwa i z doświadczenia powiem, że złożenie i wyregulowanie np. twojej 600ki to nie jest praca na kilka godzin i obiad, a już samo ulotnienie i latanie jako tako to na pewno nie bułka z masłem. Nie leć po raz pierwszy sam, bez kogoś kto ma doświadczenie. Kraksa murowana. Powodzenia Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi