WALDENGERD Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Endriu - grawulka - "transfuś" po poprawkach dokazuje super !!!!! Poza tym - fajowe zdjęcia z udanej niedzieli
micro Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Endriu - grawulka - "transfuś" po poprawkach dokazuje super !!!!! Poza tym - fajowe zdjęcia z udanej niedzieli Najlepsze to "Ostatnie takie trio"
kaszalu Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Opublikowano 28 Marca 2018 Panie, Panowie i reszto świata - TO MUSICIE ZOBACZYĆ !!! Ogromna, spalinowa , czterosilnikowa superforteca wyczynia cuda w powietrzu, łącznie z odpalaniem experymentalnego X1 , zrzutem spadochroniarzy ,płaskim korkociągiem i innymi "akrembacjami" !
robas69 Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Niesamowite. A ten sposób na podejścia do lądowania na pierwszym filmie .
kaszalu Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Opublikowano 29 Marca 2018 Tu też cały film fajny, ale 4,38 i 6.0 min. filmu - bajeczka !! 1
kaszalu Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Opublikowano 31 Marca 2018 Wesołych Świąt dla wszystkich modelarzy i sympatyków ! Pozdrowienia !
andrzejrc Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Panowie, może zbyt często nie bywam w Fordonie i pewnie nie wszyscy mnie znają, ale pozwolę się pochwalić http://wsosp.pl/index.php/pl/aktualnosci-uczelnia/2290-sukces-mlodych-konstruktorow Wesołych świąt wszystkim!
kaszalu Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2018 GRATULUJEMY SUKCESU !! Pozdrowienia !
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Gratulacje i z mojej strony. Wesołych Świąt.
kaszalu Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Orzeszki i pistacje - coś na świąteczne lenistwo i niewychodzenie z domu przy paskudnej pogodzie ! https://www.youtube.com/watch?v=_9MZRCJJiiM I ekspresowa budowa Sopwith Camela
kaczma2 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Jak zobaczyłem wpis o 13:07 na Fordon lotnisko to już myślałem, że postawili tam olbrzymi namiot dmuchany i te modele tam latały. Z myślami jestem za bardzo do przodu.
kaszalu Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Kaziu - proza życia , namiotu do orzeszków na łące na pewno brak !!! Ale "orzeszka" sobie zbuduj - instrukcja skrócona poniżej !
malboro_1981 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dla tych co pogoda przeraziła było słonecznie i bez wietrznie 1
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Musieliśmy się rozminąć. Dotarłem ok. 18.30 i przez godzinkę niebo było moje
kaszalu Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Alternatywa napędu gumowego - napęd sprężonym gazem CO2 ! Cuda panie, cuda ... i Wieki Brat ! i "narybek"....ale zaawansowany ! Specjalista od tych cudów http://www.old-engine-model.com/en/k266.gasparin-co2-motory/2/
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 To kiedy CO2 do Twojego rzutka montujesz?
kaszalu Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 He, he, he ,Sherlock Holmes albo Scotland Yard jak pragnę urodzić !! No cóż - trzeba różnych technik próbować, a że najpierw lubię zagadnienie zgłębić to macie mały przekrój tematu powyżej !! Miałem już taki silnik produkcji ZSRR i czeski model Turist dawno temu, ale po długim, rekordowym locie swobodnym ( RC jeszcze nie miałem..) zakończył żywot po bliskim spotkaniu z PKS - owym Jelczem - ogórkiem na polu chwały pod Brodnicą ! Teść gonił go rowerem ponad 400 m a ja uspokajałem ryczące dzieciaki ! Tym razem historyczny "sifonak" produkcji czeskiej firmy Modela czeka w stajence na montaż w .........na razie tajemnica ! Przykładowa budowa silnika poniżej i oryginał w kartonie z przed ćwierć wieku, ale w dobrym stanie .
Rekomendowane odpowiedzi