Gość Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Za jakie grzechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Dzisiejsze fruwanie na LMF 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALDENGERD Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Endriu - grawulka - "transfuś" po poprawkach dokazuje super !!!!! Poza tym - fajowe zdjęcia z udanej niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Endriu - grawulka - "transfuś" po poprawkach dokazuje super !!!!! Poza tym - fajowe zdjęcia z udanej niedzieli Najlepsze to "Ostatnie takie trio" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Panie, Panowie i reszto świata - TO MUSICIE ZOBACZYĆ !!! Ogromna, spalinowa , czterosilnikowa superforteca wyczynia cuda w powietrzu, łącznie z odpalaniem experymentalnego X1 , zrzutem spadochroniarzy ,płaskim korkociągiem i innymi "akrembacjami" ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Niesamowite. A ten sposób na podejścia do lądowania na pierwszym filmie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Tu też cały film fajny, ale 4,38 i 6.0 min. filmu - bajeczka !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Wesołych Świąt dla wszystkich modelarzy i sympatyków ! Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejrc Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Panowie, może zbyt często nie bywam w Fordonie i pewnie nie wszyscy mnie znają, ale pozwolę się pochwalić http://wsosp.pl/index.php/pl/aktualnosci-uczelnia/2290-sukces-mlodych-konstruktorow Wesołych świąt wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 GRATULUJEMY SUKCESU !! Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Gratulacje i z mojej strony. Wesołych Świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Orzeszki i pistacje - coś na świąteczne lenistwo i niewychodzenie z domu przy paskudnej pogodzie ! https://www.youtube.com/watch?v=_9MZRCJJiiM I ekspresowa budowa Sopwith Camela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Jak zobaczyłem wpis o 13:07 na Fordon lotnisko to już myślałem, że postawili tam olbrzymi namiot dmuchany i te modele tam latały. Z myślami jestem za bardzo do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Kaziu - proza życia , namiotu do orzeszków na łące na pewno brak !!! Ale "orzeszka" sobie zbuduj - instrukcja skrócona poniżej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malboro_1981 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dla tych co pogoda przeraziła było słonecznie i bez wietrznie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Musieliśmy się rozminąć. Dotarłem ok. 18.30 i przez godzinkę niebo było moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Gigant !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Alternatywa napędu gumowego - napęd sprężonym gazem CO2 ! Cuda panie, cuda ... i Wieki Brat ! i "narybek"....ale zaawansowany ! Specjalista od tych cudów http://www.old-engine-model.com/en/k266.gasparin-co2-motory/2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 To kiedy CO2 do Twojego rzutka montujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 He, he, he ,Sherlock Holmes albo Scotland Yard jak pragnę urodzić !! No cóż - trzeba różnych technik próbować, a że najpierw lubię zagadnienie zgłębić to macie mały przekrój tematu powyżej !! Miałem już taki silnik produkcji ZSRR i czeski model Turist dawno temu, ale po długim, rekordowym locie swobodnym ( RC jeszcze nie miałem..) zakończył żywot po bliskim spotkaniu z PKS - owym Jelczem - ogórkiem na polu chwały pod Brodnicą ! Teść gonił go rowerem ponad 400 m a ja uspokajałem ryczące dzieciaki ! Tym razem historyczny "sifonak" produkcji czeskiej firmy Modela czeka w stajence na montaż w .........na razie tajemnica ! Przykładowa budowa silnika poniżej i oryginał w kartonie z przed ćwierć wieku, ale w dobrym stanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi