kaszalu Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Może jeszcze się kiedyś skusisz ty Talibie Powietrzny !! W takim razie w sobotę Canary i Babajaga w powietrze na odtrutkę !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Krótko, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wspomniana Footy Kazia ... Fajny filmik !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jeszcze tu jesteśmy http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/51,48722,16185463.html?i=11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jakie fotki? Ja to na "Kanarach" byłem Nie, żartowałem, ale troszkę napstrykałem na spacerku nad kanałem, a dziedzina równie ciekawa jak latanie tylko jakoś mi głupio wstawiać statki w temacie o lotnisku (patrole wszystko widzą ) Więc myślę, że z racji na jakiś porządek, sensowniej będzie wstawić je>>> TU WIĘCEJ ZDJĘĆ <<< 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja chyba wpadnę jutro ok. 18 - dziś smutne obowiązki rodzinne na cmentarzu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Way Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Dzisiaj. Teraz zwróćcie uwagę na sposób wyrzucania szybowca z ręki. Nadgarstek. Nawet Królowa Anglii tak nie potrafi zrobić TALLY HO! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Miooodzio !!! Foty "pirsza klasa" Eskadry krwiopijców atakowały , a dzielni aviatorzy wciąż nadciągali i nadciągali jak to zazwyczaj w piątkowe popołudnie !! ! I co się chwali z młodzieżą lotniczą podatną na szkolenie i przejęcie "bakcyla" :D Łoj , działo się !! :) Stwierdzam, że opryskanie paliwem lotniczym nieco pomaga na odstraszenie komarów .....a może mi się tylko wydaje Kilka fotek poniżej , pozdrowienia !! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trusek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Miooodzio !!! Foty "pirsza klasa" Eskadry krwiopijców atakowały , a dzielni aviatorzy wciąż nadciągali i nadciągali jak to zazwyczaj w piątkowe popołudnie !! ! I co się chwali z młodzieżą lotniczą podatną na szkolenie i przejęcie "bakcyla" :D Łoj , działo się !! :) Stwierdzam, że opryskanie paliwem lotniczym nieco pomaga na odstraszenie komarów .....a może mi się tylko wydaje Kilka fotek poniżej , pozdrowienia !! Bardzo fajne fotki - dziekuje Wam za mile popoludnie i drobne zapoznanie sie z tematem. Udalo mi sie chwilke pobawic moim helikopterkiem, poogladac Wasze cudenka w akcji i bezlitosnie zostac pogryzionym przez komary. Moim dzieciakom tez sie podobalo - ale zastanawiam sie co bardziej - samolociki czy ganianie po lace. Tak czy siak bylo fajnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Maciej - uważaj ! Zaczyna się od ganiania po łące za helikopterkiem , a kończy tak jak my - notoryczni i nieuleczalni NAŁOGOWCY !!! Z wirusem "modelozy" nie ma żartów - jak raz kogoś zaatakuje toś przepadł !! :rolleyes: A potem Horn3t robi mi TAKIE foty .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_BRODA_ Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Na samoloty stać, na aparaturę stać a nie stać na słuchawkę do ucha? Ułatwi latanie a i komórka nie upadnie tyle razy na ziemię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Eeee, to było akurat "awaryje" połączenie z "wieżą kontroli lotów" w sprawie zakupu niezbędnego "na ten tychmiast" po lotach cukru i herbaty" .... :P :P W innym przypadku bym nie odbierał ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trusek Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 ... zaczyna się od ganiania po łące za helikopterkiem ... ... z wirusem "modelozy" nie ma żartów - jak raz kogoś zaatakuje toś przepadł ... Wiesz co - jest cos na rzeczy, mlody dzis rano ledwo otworzyl oczy juz spytal kiedy pojedziemy latac "heripotterem" tak jak wczoraj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Pierwsze objawy infekcji .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Krótko mowiąc, masz już przekichane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Poza tym Maciej - do twarzy ci z żółtymi skrzydłami .... ( patrz wyżej ) Niekoniecznie czerwony baron ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trusek Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Poza tym Maciej - do twarzy ci z żółtymi skrzydłami .... Niekoniecznie czerwony baron ! ... jak dwuplatowiec to tylko czerwony - ale to prawda ten zolto-niebieski tez byl sliczny. Chcialbym taki sam ale czerwony - jesli wogole jest. Wszystko bylo w sam raz - nie za duzy nie za maly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Nooo wiadomo - każdy ma swoje preferencje - moje klamoty też są przeważnie żółto-czerwono-pomarańczowe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Z rana panowała wspaniała atmosfera , byłem sam -lotnisko moje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Też latałem ale z kierownicą i w Gran Turismo 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi