Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arencjo Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Lotnisko Fordon 27.08.2014: 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 O kruca. Nawet nie wiedziałem że kolega film nakręcił Dzieki! Kaszalu. Rozpiętość 2850 mm. Pod maska O.S. MAX GT33. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Kiedy planujecie następne loty tym "bociankiem" ? Chętnie bym to zobaczył w realu ! ... Noo Way - potęga ! Zakładamy klub gigantów - zapisuje się wszystko powyżej 2 m rozpiętości ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ostatnio na tworzyło się tych klubów. W tym tyg powstał klub FunCuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Kaszalu, następne loty po 2 września. Jak dzieci do szkoły pójdą i moja pani z synem na turnus rehabilitacyjny wyjedzie ( na "czy" tygodnie!!! ). Wracając do Storcha, trochę poprawek trzeba zrobić. Choćby odkręcające się śruby z osłony silnika. Trzeba inny patent zastosować. No i wszędzie trzeba dać nakrętki samokontrujące. I kilka innych pierdółek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Klub gigantów jest Way tylko późno dołączył ładny bociek Ps. Andrzeju coś was z Piotrem nie widać nie słychać na lotnisku? Jak to się mówi "siła wyższa" - po urlopowych rejsach do wczoraj siedziałem na lotnisku zapasowym ( vel działka w Pieczyskach ..) i dojeżdżałem do pracy w Bydgoszczy .Loty były tam, ale to nie to samo co nasza łączka w dobrym towarzystwie ! Teraz wszystko wraca do normalności, zjechałem do domciu więc i na spotkania na lotnisku czas się znajdzie - już mi tego mocno brakuje ! ... Way - wtedy cygarko z Danielsem !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witajcie! Gratulacje dla Waya! Przebiłeś wszystko i wszystkich:) Od soboty wracam na łono lotniskowe, pozdrowionka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dzisiaj w Fordonie Dlaczego nikt mu nie powiedział, że TO służy do latania a nie do noszenia ? Po przeczytaniu instrukcji W tzw międzyczasie. Odpowiedź na pytanie czy oblot był udany a pilot zadowolony Wayu, a ta Pani z przodu to tak trochę na Swietłanę wygląda , a nie na Helgę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Way a tak z innej beczki , jakie Serwa masz w skrzydlach i na ogonie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Peter, nie znam się Krzysiek, wszedzie mam serwa HS 485HB. Zamiast plastikowych dzwigienek mam aluminiowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dzięki za info , na wysokości jedno wystarcza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Na wysokości dwie sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ok a jeszcze pytanie odnośnie wagi , jaka wyszla do lotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 8 kilo z kawalkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ok , pytam bo zaczynam niedlugo budowę pipera w skali 1/4 ,wszystko juz mam tylko temat serw w takim sporym modelu jest mi jeszcze nieznany , ja planowałem wsadzic bluebirdy z hk z momentem 10kg ale nie wiem czy nie na wyrost.. Cena bardzo zbliżona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Wayu, a ta Pani z przodu to tak trochę na Swietłanę wygląda , a nie na Helgę. A to kolaborantka jedna ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 I ma czerwone pagony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Oj Wayu - czy ty aby pod przykrywką wiadomych znaków na skrzydłach z Władimirem Władimirowiczem nie kręcisz ??! Uwaga ! Para dyżurna start jutro o 8.00 - za mocno nie drinkować dziś wieczorem !! Po południu podobno ma padać w sobotę i w niedzielę ! Wezmę BJ spalinę i wodnopłat żeby przed Balatonem potrenować ... Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich ! Para dyżurna wystartowała zgodnie z planem - plan lotów wykonany, przeciwnik przechwycony, chmury rozpędzone - możecie latać ! Parę fotek w załączeniu . Informuję, że powróciliśmy po urlopie na łono łączki ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Dziś było wyjątkowo spokojnie na naszym lotnisku (same bezstresowe i powolne latanie)Piloci popijający kawę, aby nie zasnąć za drążkami ale żeby nie zanudzić się całkowicie, nie obyło się bez kilku nowych pomysłów Co to za pomysły? niebawem ktoś może wstawi fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi