Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ArabaT Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Dziś Ten miał być holowany przez tego albo tego ale tak jakoś ten tego tamtego można przecież dwa naraz Na lotnisku pojawił sie Jednemu to nawet skrzydła wyrosły No ile można latać między choinkami? Czas na nowości czyli loty synchroniczne skoro loty to i starty teoretycznie mogło by być jeszcze niżej Wieczorny lołpas Ale nowością jest start z kręgu ale żeby było ciekawiej to po zmierzchu Dzisiaj był dzień pod znakiem FUN ... FUNCUB'ów 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Kilka ujęć z łąki 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zaczynam żałować, że sprzedałem mojego FunCuba Ale o co chodziło z tą puszką na kiju?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 to jest nas trzech ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 No to jeszcze jeden filmik z tego bardzo bezstresowego latania Filmik krótki, bo krótki, bo było nudno Ja już nie wiem co by było, gdyby nie było tych choinek Nasi piloci pewnie by pozasypiali za drążkami sterów Same loty kończyliśmy około 21:00. Dla niektórych było jeszcze za widno 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Damian - a może by tak FunCubem "na żyletkę" między tymi choinkami - PIFO BĘDZIE jak przy lądowaniu na desce ! Wiem że jesteś ambitny ... Dawaj filmik - lecę po PIFO ! Ktoś podejmuje rękawicę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dokonam tego po 2 x pifo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Peter - po locie model musi być nadal zdatny do lotu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ktoś podejmuje rękawicę ? Gdybym tylko miał FunCuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ale pifo dostaje tylko Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ale pifo dostaje tylko Damian ...e to nie podejmuje rękawicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Mustangiem to wiadomo - ale Fun Cubem na żyletkę to trochę większa sztuka ! Latanie toby dziś pewnie było gdybym u kolegi na imprezie nie był do 2.30. Chińska wódka miała 56 voltów ... Ale OK - rozszerzamy formułę - pierwszy "przeleciawszy" i sfilmowany w locie na żyletkę pifo kasuje !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 sfilmowany w locie na żyletkę pifo kasuje !! :) Ale tzn, że jedno czy, że w ogóle? A może "maluśkie"? Czy może być Kawasaki? Czy kolor Fun Cuba ma znaczenie? Czy musi być film? Fotka nie styknie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Czteropak regularny, film być musi bo nie wiem czy po przelocie model przeżył czy też kreta od razu nie zaliczył,chyba że na moich oczach przeleci, dopuszcza się wszelki modelarski sprzęt latajacy z napędem silnikowym ,przelot na wysokości takiej jak latały Fun Cuby w "poziomie" i nie wyżej niż wierzchołki sosenek a jak komu mało szczegółów regulaminu to mój prawnik spotka się z jego prawnikiem :D Arabat - widzę w tobie ducha sportowego i zacięcie do rywalizacji !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Czteropak regularny, film być musi bo nie wiem czy po przelocie model przeżył czy też kreta od razu nie zaliczył,chyba że na moich oczach przeleci, dopuszcza się wszelki modelarski sprzęt latajacy z napędem silnikowym ,przelot na wysokości takiej jak latały Fun Cuby w "poziomie" i nie wyżej niż wierzchołki sosenek a jak komu mało szczegółów regulaminu to mój prawnik spotka się z jego prawnikiem :D Arabat - widzę w tobie ducha sportowego i zacięcie do rywalizacji !! Podejmuję rękawice Kiedy znowu latacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jest ograniczenie wiekowe I model musi ważyć więcej niż dwie pary skarpetek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 To nagroda została by rozdana A ile ważą 2 pary skarpetek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Słusznie, ona, znaczy się nagroda ma być dana a nie zatrzymana. Odnośnie skarpetek to zależy jak długo noszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Bo jeszcze zacznę ważyć skarpety Ale 164g chyba nie osiągną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 A uwzględniłeś, że zima idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi