kaszalu Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Gratulacje dla całej ekipy !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Piękne popołudnie, w sumie cały dzień był piękny ale dopiero popołudniu można było polatać Rewelacyjne warunki tylko dlaczego tak wcześnie robi się ciemno Zdjęcia z telefonu kiepskie a złapać szybowiec Krzysia to dopiero wyzwanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Bardzo udane popołudnie . dzięki Panowie za pomoc przy oblocie Prząśniczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Zarąbista pogoda Polatałem dzisiaj między 11stą a 13stą. Udawało się nawet złapać termikę bardzo przyjemną z lekkim wznoszeniem Niestety lądowanie od nielubianej strony ale co tam oplatane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jeszcze Krzysiu nie emeryckie ale czas leci nie ubłaganie i mam nadzieję że już niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 A mnie dopadły jakieś zjadliwe bakcyle i na razie tępię je pigułami - ale mam nadzieję że wkrótce lotny dzień nadejdzie !! :D Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Widzisz Krzysiu wam z Damianem udało się polatać dłuże ja musiałem zmyć się o 17.30 ale i dobre 45min po południu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Sobota latanie.Wreście doczekałem się śmigła do Wilgi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Wow ! Robi wrażenie - a jak ze sprawnością tego wynalazku i gdzie to cudo zamówiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Zamówiłem u producenta polskiego "Biela" za 80 zł. sztuka , w USA 54 $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jakiś wzmacniany laminat, węgiel czy drewno ? Ładne ci ono !! Wilga od razu dostała animuszu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Laminat i węgiel a do silnika przydało by się turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Dzisiejszy poranek zalatany Wpadł Marek z nowym modelem szybowca i udało się polatać Damian trenował do walk Około 12stej zaczęło mocniej wiać i przyjechali Krzysztof z Damianem szybowcami ci to dopiero rozwijali prędkości 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 No i proszę - nawet jego eminencja Smyk we własnej osobie z RV-9 ! Super wygląda ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ArabaT Opublikowano 5 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dziś na fordońskim niebie Fajterów nie było, pewnie wiążą te kokardy 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma22 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dzisiaj wczesnym popołudniem Calibur został ulotniony Na sprawdzenie warunków poleciał najpierw Stearman Trochę wiało jak na pierwszy lot, ale warto było. Lata jak po szynach i mimo trochę nieskromnej wagi /3900g/ nie za bardzo ma ochotę na lądowanie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Waldek uważaj na kołpak Pelikana. Wiele ma mimośrody i lubią się rozklejać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Ja dzisiaj nisko latalem w domu.. Po urodzinach ojca... Na kacu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krzysiek53 Opublikowano 5 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Popołudniowe latanie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Też byłem po południu 0k. 17 i polataliśmy z Krzyśkiem, każdy swoim - on nowym combatem, ja Soliusem ale zdjęcia odpuściliśmy aby wykorzystać czas na loty ! Jechał już wprawdzie do domu ale zawrócił i dotrzymał mi "lotnego" towarzystwa Coraz wcześniej niestety robi się ciemno ... Odwiedzili nas też towarzysko w trakcie lotów dwaj Janusze . Pozdrowienia !. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi