koma22 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 A tu towarzystwo do Way-owego Bociana 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 "Messersznitzel" fajny, ale co ten pilot ma takie namiętne usteczka ?! :blink: No chyba że to oberpilotka Adolfa - H.Reitsch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma22 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Tylko czekałem aż ktoś to zauważy. Takie czasy, więc może mu damy Edwin Gender ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ale dzisiaj gwizdało na lotnisku byliśmy tylko z Maciejem ale zalatane. Niestety coraz zimniej coraz szybciej ciemno i coraz gorsze warunki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Way Opublikowano 6 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Damsko męska pogoda dzisiaj. Ale zalatane Fotki. Zdjęcia wykonane przez Tomka. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Takim aparatem ( Macieja ) to przyjemność porobić kilka fotek. A dodam jeszcze jedno zdjęcie zrobione przez Macieja bo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 toptome69Nie żebym się czepiał ale: "Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika" Mam na myśli że zwykłą "małpką" też idzie ładne zdjęcia zrobić (ale mi się oberwie od profesjonalistów ) Rafał 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 toptome69 Nie żebym się czepiał ale: "Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika" Mam na myśli że zwykłą "małpką" też idzie ładne zdjęcia zrobić (ale mi się oberwie od profesjonalistów ) Rafał Ale jak na sprzęt wydasz fortune to fotka od razu bardziej wartościowa A te kręgi nie dość, że niedomalowane to jeszcze krzywo wkopane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Nie horyzont ino kręgi krzywo wkopane. Popatrz na krąg w tle A żabiszcze przezajech..fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 A ja myślałem że to ty Maciej się zmieniłeś i tylko cygaro zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 A ja myślałem że to ty Maciej się zmieniłeś i tylko cygaro zostało Gdzies na jakiejś imprezie mnie ktuś cmoknął i w żabiszczę na parę godzin się zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Nie będę palcem pokazywał kto poziomicę ( telefoniczną ) trzymał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ostatnio miałem bardzo mało czasu na modelarstwo,ale dziś wpadła mi w ręce pewna gazeta, a konkretnie artykuł na pięć stron, który przypomniał mi o znajomych twarzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr K. Opublikowano 9 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Dzisiejsi szczęśliwcy, którzy skorzystali z pięknych warunków pogodowych: 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Szczęściarze a ja tu muszę siedzieć w pracy Gdzieś już widziałem to malowanie Zdjęcia Marcina Prusa http://www.forum.modelarstwo.org.pl/viewtopic.php?f=89&t=53426 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 ... Gdzieś już widziałem to malowanie Pewnie na łące, no i na 35-tej stronce http://pfmrc.eu/index.php?/topic/44643-lotnisko-bydgoszcz-fordon/?p=519934 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Wiem Wiem taki żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jutro między 8 a 9 rano na łączce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Wery good idea !!! :D " Eskadra poranna zawsze na fali. nie boi się rosy ani robali ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi