Kross Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wychylenie klap ja stosuję około 45° i 90°, wychyleń sterów nie pamiętam, ale te ustawienia to jeszcze zależą od tego, jaki styl latania się preferuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Taka piękna pogoda , a tu cisza nikt nie lata Ja mam stopa. Bierzmowanie córeczki więc trochę zajęty jestem, ale liczę na kilka fotek z waszego latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Witam Kto dzisiaj lata i o której zbiórka, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ja od 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Krótkie portki załóż bo się zgrzejesz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 15-18 było super, trochę termiki, więc przewietrzyłem Barakudę (dawno nie gwizdała nad łąką). Fotek nie ma, ale najważniejsze to odreagowanie od codzienności 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ArabaT Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Trzeba kupić worek wapna i wyznaczyć nowe miejsca postojowe, tak bardziej NA lotnisku Bo na parkingu między drzewkami to już nawet spokojnie polatać nie można. Ciągle tylko te żyletki i żyletki Oczywiście zdarza się, że ktoś poleci nad lotnisko ale to raczej z zapomnienia Nie mogło oczywiście zabraknąć miejscowego szpiega I na koniec fotka zbiorowa aktualnie obecnych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Odkurzacz robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 My dzisiaj w ramach rodzinnego spaceru wyskoczyliśmy na łączkę z zamiarem polatania i dotlenienia płucek . Chciałem również trochę podszkolić kuzyna w lotach Soliusem, ale warunki na szkolenie były raczej trudne. Wiało , turbiło i szarpało mocno, więc po krótkim locie odpuściliśmy szybola i wyjęliśmy komorowego kajta, Temu warunki bardzo się podobały !! Potem jeszcze trochę podziurawiliśmy puszki od browca z Makarowa i Smith Wessona ( to tak w ramach podnoszenia obronności kraju i osobistego bezpieczeństwa !) Było super, humory dopisują ! Pozdrowienia ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Pewnie miał, ale miałem rodzinne spotkanie więc trzeba było program dostosować ! Kuzyn zadowolony a i nasze żony też !! Zrobiły sobie długi spacerek na lotnisku a na zboczu raczej to nie wypali ... NASTĘPNYM RAZEM !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Bez skanu zaświadczeniaz od lekarza się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Pewnie miał, ale miałem rodzinne spotkanie więc trzeba było program dostosować ! Kuzyn zadowolony a i nasze żony też !! Zrobiły sobie długi spacerek na lotnisku a na zboczu raczej to nie wypali ... NASTĘPNYM RAZEM !! Słaba wymówka.W Starogrodzie też jest gdzie spacerować, piękny park, widoki na rzekę i starą pradolinę Wisły 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dobra - następnym razem zabiorę żonę na dłuższy spacer po tych królewskich parkach !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Super, ten C-17 wygląda zupełnie jak prawdziwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Skleili model, postawili na chodniku, w tle EPBY i mówi że widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Eskadra poranna - start jutro o 9.00 !! Peter - tylko dwa drinki dzisiaj i spać o 12 !! Latamy spalinowo i elektrycznie - baterie naładuj ( tylko wszystkie w tym w nadajniku ... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 No i zalatany ładny dzionek od samego rana ! Frekwencja nawet dopisała, pogoda ekstra, trochę wprawdzie szarpało wiatrem ale do przeżycia ! Było sporo wzlotów i kilka upadków , jeden nawet z przytupem i przyświstem oraz zawieszeniem na wysokim drzewie . Sprawnie przeprowadzona przez Piotra i kilku pomocników akcja ratunkowa doprowadziła do odzyskania spalinki - mały remont i będzie cykać jak nówka ! Filmik i kilka fotek poniżej - inni też robili to pewnie coś wstawią 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ArabaT Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Lotny dzień Bezzałogowiec Jeszcze leci 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Fajnie mieliście super foty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Eee, ściema jakaś, fotoszop, archiwalne ujęcia... Przejeżdżałem dzisiaj obok lotniska dwukrotnie, po 13 i po 16-stej, i nie było nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi