Kross Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ależ to był widok, tylko na jednej z fotek naliczyłem 2 modele i prawie 200 ptaków w kluczu i tak kilka "peletonów" leciało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Na ostatniej fotce CZACHA DYMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ale mieliście farta - SUPER !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Właśnie do mnie dotarło, że w to lato byłem niestety "niedzielnym pilotem" (albo i rzadziej) A szybowcem to już od dłuższego czasu nie latałem, już myślałem, że nie pamiętam jak nim się lata W niedzielę wreszcie troszkę "odkurzyłem i przewietrzyłem mu skrzydła". PS. Wiem, że niedzielny, ale nie piszcie od razu, że "podniebny zawali droga" Myślę, że skrzydła wystarczająco przewietrzone, a jak nie, to się poprawi jeszcze raz Poniżej filmik (kto lubi basy, to na full ). - Może byś posprzątał w domu?- To ja odkurzę i przewietrzę skrzydła 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 A no robi "cuda", dlatego pisałem "niedzielny",bo wiedziałem, że od razu się skapniesz, że pilot już nie w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Czasami trzeba odreagować Choć odniosłem wrażenie, że bywałem bardziej "wlatany". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Środa na lotnisku 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 3 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Eskadra poranna - start jutro godz. 9.30 . Dzień Soliusowy ! Zbierać klamoty i do zobaczenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Dzisiaj udało mi się wykorzystać ładną pogodę i oblatać Jantara, jutro z rana podjadę na dzień Soliusowo-Jantarowy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 3 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Fajowo - do zobaczenia !! A patent z "taśmą kabinową" skuteczny - sam taki stosuję po tym jak mi w Inowrocławiu kabina odmaszerowała w locie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Taśma tylko na pierwsze loty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Byłem , widziałem pięknie to lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Dzięki!! Lepiej późno niż wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Nie byłem, nie widziałem, żałuję.Ładny model, gratulacje.Mam nadzieję, że będzie częściej u nas gościł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Piękny!!! Jutro wpadnę zobaczyć na żywca oczywiście z Soliusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam Wszystkich ! Dzisiaj pięknie lotny dzień - stawiła się stała eskadra poranna w bogatym składzie oraz adepci sztuki pilotażu RC aby potrenować ,podregulować modele i posmakować małego lotnictwa ! Jantar w niskich przelotach świstał pięknym dźwiękiem a Janusz bił rekordy wysokości lotu - reszta towarzystwa też doskonale się bawiła. W przerwach osoby towarzyszące pozbierały nawet grzyby ... Było super , ot złota polska jesień .... Dzień BARDZO UDANY !! Kilka fotek i film z Jantarem poniżej ! Pozdrowienia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Popołudniowe latanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. toptome69 Opublikowano 4 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Dzisiejsze ranne latanie cz2 Andrzej już dużo napisał ja wstawię kilka fotek z telefonu Wspanialy JANTAR Mój Soliusik to takie maleństwo Oczywiście byl niezawodny Janusz Andrzej ze swoim Soliusem i jeszcze kilka osób Nie brakowało też grzybiarzy i oglądaczy parking pełen 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr K. Opublikowano 5 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jeszcze kilka zdjęć z niedzielnego poranka 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam serdecznie ta Salamandra to zestaw czy budowana od podstaw jest piękna Pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi