Kross Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Ależ to był widok, tylko na jednej z fotek naliczyłem 2 modele i prawie 200 ptaków w kluczu i tak kilka "peletonów" leciało 1
kaszalu Opublikowano 27 Września 2015 Autor Opublikowano 27 Września 2015 Ale mieliście farta - SUPER !!!
Kross Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Właśnie do mnie dotarło, że w to lato byłem niestety "niedzielnym pilotem" (albo i rzadziej) A szybowcem to już od dłuższego czasu nie latałem, już myślałem, że nie pamiętam jak nim się lata W niedzielę wreszcie troszkę "odkurzyłem i przewietrzyłem mu skrzydła". PS. Wiem, że niedzielny, ale nie piszcie od razu, że "podniebny zawali droga" Myślę, że skrzydła wystarczająco przewietrzone, a jak nie, to się poprawi jeszcze raz Poniżej filmik (kto lubi basy, to na full ). - Może byś posprzątał w domu?- To ja odkurzę i przewietrzę skrzydła 1
Kross Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 A no robi "cuda", dlatego pisałem "niedzielny",bo wiedziałem, że od razu się skapniesz, że pilot już nie w formie
Kross Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Czasami trzeba odreagować Choć odniosłem wrażenie, że bywałem bardziej "wlatany".
kaszalu Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 Eskadra poranna - start jutro godz. 9.30 . Dzień Soliusowy ! Zbierać klamoty i do zobaczenia !
Piotr K. Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Dzisiaj udało mi się wykorzystać ładną pogodę i oblatać Jantara, jutro z rana podjadę na dzień Soliusowo-Jantarowy 4
kaszalu Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 Fajowo - do zobaczenia !! A patent z "taśmą kabinową" skuteczny - sam taki stosuję po tym jak mi w Inowrocławiu kabina odmaszerowała w locie ...
Piotr K. Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Taśma tylko na pierwsze loty. 1
mike217 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Byłem , widziałem pięknie to lata.
Piotr K. Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Dzięki!! Lepiej późno niż wcale
Kross Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Nie byłem, nie widziałem, żałuję.Ładny model, gratulacje.Mam nadzieję, że będzie częściej u nas gościł.
toptome69 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Piękny!!! Jutro wpadnę zobaczyć na żywca oczywiście z Soliusem
kaszalu Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 Witam Wszystkich ! Dzisiaj pięknie lotny dzień - stawiła się stała eskadra poranna w bogatym składzie oraz adepci sztuki pilotażu RC aby potrenować ,podregulować modele i posmakować małego lotnictwa ! Jantar w niskich przelotach świstał pięknym dźwiękiem a Janusz bił rekordy wysokości lotu - reszta towarzystwa też doskonale się bawiła. W przerwach osoby towarzyszące pozbierały nawet grzyby ... Było super , ot złota polska jesień .... Dzień BARDZO UDANY !! Kilka fotek i film z Jantarem poniżej ! Pozdrowienia 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. toptome69 Opublikowano 4 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Października 2015 Dzisiejsze ranne latanie cz2 Andrzej już dużo napisał ja wstawię kilka fotek z telefonu Wspanialy JANTAR Mój Soliusik to takie maleństwo Oczywiście byl niezawodny Janusz Andrzej ze swoim Soliusem i jeszcze kilka osób Nie brakowało też grzybiarzy i oglądaczy parking pełen 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr K. Opublikowano 5 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Października 2015 Jeszcze kilka zdjęć z niedzielnego poranka 5
Kpt.J-62 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Witam serdecznie ta Salamandra to zestaw czy budowana od podstaw jest piękna Pozdrawiam Janek
Rekomendowane odpowiedzi