Piotr K. Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Może loty sylwestrowe dziś koło 12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Właśnie się ładują akumulatory Krzychu nie mięknij , po 12 jesteśmy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Super się spędziło czas dzisiejszego dnia Jak zwykle super fotki Dodam też że przybył na nasze lotnisko nowy SOLIUSIK pilotowany przez Piotrka Oczywiście wszystko wyszło suuppeerr oblot był udany teraz polatamy czterema Jak widać na fotkach Michał powisiał nad łączką. I tak na zakończenie Wszystkiego najlepszego dla wszystkich na ten nadchodzący 2016 rok 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Oby się spełniło ! Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dziś zboczyłem z trasy i udało się co nieco nagrać https://youtu.be/Gw5W8DJKTxQ W oryginale film 720, ale YouTube obcina na 480.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 A gdzież to takie tereny do zbaczania są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Okolice Paterka koło Nakła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 26 km do Fordonu, 25 km do Paterka... muszę sobie wycieczkę zafundować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Widzę Piotrze , że jednak Solius nie dał Ci spokojnie spać i może mam w tym swój mały udział !!! WITAMY W KLUBIE SOLIUSOWO ZAKRĘCONYCH ! A post ma także związek z pływaniem bo Kanał Bydgoski widać z góry ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Dzięki! Chętnie skorzystam z członkostwa w tym klubie Przyszła zima, więc kawał dobrego materiału izolacyjnego się przyda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Kurcze, dzisiaj z rana coś około -14'C. Ktoś planuje jutro polatać na łące?Jakby tak przynieść więcej materiałów izolacyjnych, to może było by nawet cieplej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Gacie z ogrzewaniem elektrycznym trzeba by mieć !!! :D U mnie rano było -16 ! Aż taki zawzięty to chyba nie jestem ... Chociaż przy - 9 byłem postrzelać z wiatrówki do zużytych podczas świąt puszek po szlachetnym napoju chmielowym..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Coś między 12 a 13? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Pasuje około 12:00. Może delikatnie popruszyć śnieg, ale właśnie na to czekałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Patrząc na te dwie fotki, można powiedzieć, że wtedy śniegu było do pasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dla mnie za zimno Panowie ( znaczy dla mojego drona) ja jadę się dziś kąpać do przerębla do piecek. Udanych lotów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dla nieobecnych skrót wydarzeń : https://vimeo.com/150933330 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Na łące byliśmy "we Trzech Króli", choć śniegiem dawało po oczach, latało się super.Wystarczyły trzy modele izolacyjne i temperatura od razu z -14'C podniosła się do -8'C Dwa modele były na nartach, więc zorganizowaliśmy skoki narciarskie,aby było jasne, że nie skaczemy z "Mamuciej", rozbieg (belka) zaznaczona była linią i na wyjściu z rowu, znaczy z progu należało wyłączyć silnik. Tylko właściwie nie wiadomo, kto wygrał te skoki, bo jeden zawodnik przez cały skok leciał w telemarku Szkoda, że dwóch Króli pojechało już na obiad, ale jeden został i jeszcze pofiglował w puszystym śniegu Były także ćwiczenia "odśnieżania odśmigłowo-odśrodkowego" Zabawy było co niemiara i jedno jest pewne. W zimę śmigła też się zużywają a kozacy latają w krótkim rękawku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zalatane. Słonecznie i spokojnie Oczywiście biegł gość bez koszuli. Heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Chłopy w weekend ktoś będzie? Mam zamiar się zjawić po dłuższej przerwie. I od razu prośba. Muszę się obkupić na nowo w sprzęt. Jak ktoś coś ma na sprzedaż typu aparatura, odbiornik i jakieś modele to z chęcią odkupię. Do zobaczenia. Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi