kaszalu Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Fajne żeglowanie w "powietrznym kisielu" ! Modelik też fajoooowy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Modelik latał już na łące Na wale wystartował po raz pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 No wierzę ! Jak pogoda dopisze to może się kopnę na łąkę w sobotę ! Jakiś Soliusik alibo ASW ..... Poza tym kupiłem BUMERANG !!!! Podobno wraca .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Podobno wraca .... A trzy dni później: Gdyby nie sosenki to by wrócił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Dzisiejszy wspaniały dzień, a właściwie do południe Miało padać a tu nic to my na chwilę na łączkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Kilka chwil z dzisiejszego latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Krzysiek - poczekaj aż się trochę ociepli .... Znowu będzie dużo ludzi ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Masz Andrzeju rację Teraz zimno szybko się robi szaro, a że my z Krzysiem mamy akurat troszkę wolnego to trzeba wykorzystać każdą chwilę żeby nie było że tylko Krzysztof polatał to parę ujęć mojego TrainStara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Dzisiaj również na wale było super Co prawda turbiło rzucało ale i tak się polatało Krzysiek wstawi na pewno ładniejsze fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Kilka chwil z dzisiejszego latania https://www.youtube.com/watch?v=G8BHGarvBZ8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jutro jak dobrze pójdzie może uda się poSoliusować koło południa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Z przyjemnością bym posoliusował ale niestety mam jutro sporo gości na obiad i trzeba pomóc żonie. Miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Słabiutko ja bym latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejrc Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Zamierza ktoś może w najbliższym czasie kupować coś z hobbyking? Mam do kupienia silnik i regulator, a sądzę, że lepiej i taniej by było, jakby poszła jakaś większa paczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Dzisiaj wspaniale udały się loty na wale nr.1 Tylko jeszcze ta temperatura 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Zamierza ktoś może w najbliższym czasie kupować coś z hobbyking? Mam do kupienia silnik i regulator, a sądzę, że lepiej i taniej by było, jakby poszła jakaś większa paczka. Dawaj Andrzeju na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Fajnie, że jest kolejny zapaleniec do latania na wałach i zboczach.Fajnie też powspominać wygłupy >>> na wale w Fordonie <<<Jakby co, jest jeszcze w okolicy sprawdzony >>> Wał Otorowo <<< PS. Też bym chętnie pośmigał na wale, ale narazie mam wykupiony bilet na ten sam samolot co Piotr K. (też lecę po pieluchy). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Jeszcze troszkę.Na razie utknąłem na pasie i czekam na start, ale jednak nie polecę z Piotrem.Mam przecież bilet na inny "samolot dwusilnikowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Tak jak Krzysiek napisał polataliśmy Z tym zapaleńcem to spokojnie, spodobało mi się, ale do waszych umiejętności to mi brakuje. Trzeba będzie sporo trenować żeby poczuć ten wiaterek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Szykuje Soliusa na 13, może się uda ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi