toptome69 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Dzisiaj troszkę polataliśmy Wpadł Andrzejek Ja polatałem TraiStarem i straciłem tylne kółko na szczęście byli obserwatorzy którzy zauważyli gdzie spadało. Jerzy znalazł je na drodze czyli zrzut się udał i będzie co naprawiać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No to dzisiaj wał nr1 zalatany Jeśli można mówić że to było latanie tak mi się wydaje że na te 308 g to za mocno dmuchało. Ale cóż kiepskiej baletnicy itd 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Znowu jakieś ładne DLG ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Nie raz już widziałeś ale nie wiem czy na żywca Można się fajnie pobujać po niebie, a i przy okazji trochę poruszać co przy mojej sylwetce jest wskazane, a nawet konieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jutro z rana wietrzenie Jantara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Lepiej nie, bo jeszcze młodych narobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Wczoraj były piękne warunki do lotów, jedynie frekwencja słaba. Termika coraz lepsza, także jest o co walczyć 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ktoś dziś fruwa po południu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Jak wspominki , to wspominki - trzeba będzie to powtórzyć !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Sobotnie latanie, do południa pogoda dopisała 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 A ok 14.30 ktoś się wybiera na łączkę ? Chcę Soliusa przewietrzyć !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Własnie wróciłem, pogoda sprzyjała - ciepło i termicznie. Dwie godzinki wylatane Barakudą 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaszalu Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Dzisiaj fajne popołudnie - tłumów nie było , ale przyjechał Jan z Texanem a potem Damenix szukać zgubionej w lotach porannych kabinki . Solius przewietrzony na trzy baterie i termikę , Texan zalatany na dwa pakiety - wszyscy zainteresowani żyją i mają się dobrze ! Nie wiem czy Damenix znalazł kabinkę, ale my zdążyliśmy się zwinąć przed "pokropką" z nieba ... Filmik z lotów i kilka fotek poniżej ! Pozdrowienia dla Wszystkich - jutro podobno pada .... 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Witam Panów/Kolegów...Tanim kosztem obejmę w spadku: pioneera 1400. (planowane 10 maja) Podobno wystarczy tylko wymienić jedno serwo od lotki i jakieś prowadzenie/popychacz. Czy mógłbym się do Was zwrócić z prośbą o fachowe wsparcie praktyczne? p.s. Wiem....Horn3t fachowo poradził, żeby kupić coś ze składanym śmigłem itd..na razie idę niskimi kosztami,żeby nie zbierac $$ kolejny sezon -Andrzej/Komar Wczoraj były piękne warunki do lotów, jedynie frekwencja słaba. Termika coraz lepsza, także jest o co walczyć Super wózek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Dzisiaj pogoda idealna , a na łączce pustki :/ popołudniu około 16-stej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Może nie pustki a zmiana warty? "Psułem" atmosferę od 14.00 do 15.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Faktycznie wszystko się udało I uruchomienie silnika, pięknie hałasuje I oblocik Herona, przy okazji dzięki jeszcze raz Damian Pilot w kabinie troszkę zdenerwowany Aż mu gały się powytrzeszczały 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 A to jeszcze teraz silniki się dociera? Dawno temu silnik Jaskółka się docierało i to długo. Do silnikówki F1C dostałem SuperTiger 2,5 i po 10 lotach silnik był nie dotarty tylko przetarty. Stracił pierwotną moc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Same piękne maszyny dzisiaj występują a mnie tam nie było ..... Ale mam nadzieję na naprawienie tego niedopatrzenia !! Krzysiek i Tomek - gratulacje ! Ja dzisiaj oblatywałem kosiarkę .... Ps. Krzysiek - czy kołpak trochę "bije" czy to efekt wibracji całego układu przy przechodzeniu przez pewien zakres obrotów ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Krzysztof, sugerowałbym mocować model na taśmie, albo trzymać poziomy łydkami, bo możesz uszkodzić poszycie. Szczególnie na wysokich obrotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi