Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzaliśmy z Łukaszem nowe metody łapania dlg.  Niektóre bolesne :D Poczekamy na zdjęcia :D

Opublikowano

Wczoraj na lotnisku jeden z kolegów podpytał o akumulatory nanofosfatowe. Jedyne sensowne cele nadające się do napędu modeli to na dziś te

http://www.bto.pl/B2CProdukt.aspx?id_artykulu=38924

Wszystkie inne i w mniejszych gabarytach są bardzo kiepskiej jakości. Taniej można je kupić za granicą, choć niestety przy tym kursie walut są bardzo drogie. Trzeba też pamiętać o niższym napięciu średnim rozładowania a więc jako zamiennik popularnych Lipo wyjdzie tych cel o 1 lub 2 więcej. Warto spojrzeć na  możliwe obciążenie rozładowania 50 A  i w  impulsie 120A.

Pozdrawiam Michał

Opublikowano

Posiada może ktoś z Was DJI Phantom? Mam samego drona bez nadajnika(leży rozwalony) i chciałem sprawdzić, czy działa. Próbowałem go połączyć z turnigy 9xr wg poradników z youtube, niestety dron nie reaguje.

Opublikowano

Krzysztof to tylko 600 km więc może następnym razem wybierzesz się ze mną.

Można by też zakupić u nich kilka kosiarek i zostawić w Strzelcach ;)  

Opublikowano

Panowie marcino477 i mike217 dajcie sobie siana i wykasujcie swoje ostatnie posty bo niepotrzebnie siarą ciągnie na bydgoskim forum :)

• Lubię to 2
Opublikowano

Panowie, może się komuś przydadzą, kilkanaście nowych puszek Humbrola w kolorze głównie złotym i jakimś niebieskim. Są to puszki z przed kilku lat ale myślę , że jeszcze pomalują. Kiedyś używaliśmy ich do spławików ale zmieniliśmy farby i przy okazji remontu w firmie nazbierałem i  oddam nieodpłatnie.

Opublikowano

Super :)

Teraz jak masz w P.11 celownik to nie straszna Ci będzie walka powietrzna  ;)

I Jeszcze powiem że ten  VP-1 Volskplane  Damiana teraz jak ma maskę i pilota prezentuje się naprawdę świetnie  :o

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.