ArabaT Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Ciekawe w którym sezonie wypróbujecie te narty A dziś to który sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W Sylwestra się strzela, wiec i my dziś postrzelaliśmy z gumy szybowcami. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok 2017 - dużo latania , dobrej pogody i mało problemów na wszystkich polach działalności !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ja niestety nie postrzelałem za to polatałem w świetnym towarzystwie. Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Byłem między 13.30 a 15.00 i tylko ślady po Szanownych Kolegach zostały Chciałem przetestować nowe kamerki. Św Mikołaj musiał być pod wpływem... Również wszystkiego dobrego i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jestem gotowy Ktoś jeszcze ma zamiar dziś pobaraszkować po śniegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 A da się wjechać na górkę ? O której planujesz loty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 13-14 postaram się być. Z dojazdem nie powinno być problemu, w większe zaspy się latało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dziś nie wydało , ale jutro chyba się wybiorę ! Zobaczymy czy na pływakach da się wystartować ze śniegu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Niedziela zapowiada się całkiem fajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Polatali aż miło... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dzisiejsze loty, super warunki i towarzystwo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Czasu mało, więc krótko, zwięźle i na temat.Cierpliwość modelarska... czyli ?"Przyszła pora wyjąć z wora" PS. Na zdjęciu dopiero się zorientowałem, ile żeśmy tam nadriftowali 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Nic się nie dzieje no to coś z niedzielnego latania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dzisiaj latanko było super bo pogoda dopisała Krzysztof oplatał FunCuba i już startował z szpuli Ja niestety nie polatałem bo urwałem kabelek od zasilania w DLG 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Jutro się ktoś o którejś wybiera na loty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dzisiaj nikt nic nie napisze, a jutro szpilki nie wetkniesz Jak się uda to kole południa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 OK ! Tak myślałem - postaram się podjechać ok 12 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Filmik z dzisiejszego latania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi