damenix Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jestem spakowany, paliwo rozdrobnione, ruszam o 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Bawcie się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Piękny,styczniowy, słoneczny dzień dobre towarzystwo i lekki wiaterek - no to polataliśmy ! Latanie spalinowo - elektryczne czym kto tam miał i komu ile baterii starczyło przy tych obniżonych temperaturach ... Relacja foto poniżej , film ze spalinką też ! W międzyczasie kuchnia polowa serwowała kiełbaski ! Pozdrowienia dla Wszystkich ! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Nie no widze latanie bardzo udane a tak zupełnie na marginesie, macie grilla i modele i rozpalacie dmuchając? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Tak było wygodniej - spalina za mocna a innym "bakterie" zdechły ! Chociaż dawniej nie tak bywało .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jeszcze kilka fotek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Co do rozpalania grilla, racja. Testowaliśmy kiedyś z bratem. Sprawdza się wyśmienicie zarówno FunCubem jak i śmigłowcem Dobrze, że tym razem Damian "stanął na stateczniku" Zlina, bo jeszcze by auto na lotnisko wtargnął :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALDENGERD Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ale sobie polatali - aż miło popatrzeć Endriu - szkoda że nie załapałeś startu i lądowania spalinki - jest super :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Dzisiejsze testy grafenowych lipoli i chińskich śmigieł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Czy ktoś planuje w sobotę polatać? Bo ja planuję wykorzystać słoneczną aurę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Widzisz dopiero teraz tu zajrzałem I co latałeś mi niestety choroba nie pozwoliła już pięć dni się męczę i nic lepiej nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Brak zainteresowania wiec wczoraj też znalazłem inne zajęcie. Dziś podobna sytuacja, ale pewnie też nie ma chętnych by trochę zmarznąć. Bylem rano na dworze to było całkiem przyjemnie - nie czuć tego mrozu. Wracaj Tomku do zdrowia bo nie ma z kim latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Dziękuję też bym chciał już być zdrowy i powisieć na niebie Troszkę działam wiesz z czym ale jestem przerażony ilością okablowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ktoś jednak polatał Brawo Damian, a jakieś fotki z lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Wspominki z Lipca 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 To już tyle lat minęło ? Fajne wspomnienia - cieszmy się nimi i dalej do przodu !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Pierwsza sobota marca dniem FunCub'a się zapowiada. Jak kto ma FC to startujemy o 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Litości, toż to środek nocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 jak znajdę kółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi