toptome69 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Wykoszone 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Co by nie było, że Tomek się obijał Trzeba też odnotować obecność Krzyśka, który swoje przydziałowe chwasty skutecznie pogonił. I na koniec, w poczuciu dobrze spełnionego, nikomu niepotrzebnego obowiązku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Warto zobaczyć 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuszpiński Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Dostałem w spadku niedokończony model szybowca SZD 51-1 Junior. Jest to 1:5 kopia oryginału. Kadłub laminatowy, skrzydła i stateczniki konstrukcji klasycznej - balsa sklejka. Pokrycie skrzydeł balsowe i folia. Rozpiętość 3000 mm długość 1338 mm masa 1,8 - 2,5 kg profil Eppler 214. Ponieważ nie jest to moja bajka, to odstąpię ten model nieodpłatnie osobie zainteresowanej taką konstrukcją.Tel 509033372. Ten zestaw to prawdopodobnie jest NRD. Instrukcja montażu w j. polskim. Pierwszeństwo mają modelarze z Bydgoszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALDENGERD Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 TRENING ARTURA KIELAKA -- WSPANIAŁY !!!!! Na buźce banan sam się robi widząc takie loty Grawulki dla Pilota i Filmowca - aż miło pooglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuszpiński Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Model Juniora został przekazany w dobre ręce. Przykro mi, że był tylko jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Wsomienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 A ja myślałem że to dzisiaj było Kilka fotek z wczorajszego ranka i po południa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Dzisiaj po dłuższej przerwie w lataniu wybrałem się na łączkę w Fordonie . Głównie po to aby sprawdzić, czy da się wjechać na lotnisko od strony ul. mjr Grussa przy nowym rondzie. W końcu wjazd został uruchomiony i wjechałem ! Na lotnisku raczej pustki, odwiedził nas tylko gość - modelarz z Czech p. Otokar ze swoim elektroszybowcem . Pogadaliśmy trochę o lataniu , kolega wykonał kilka lotów i umówiliśmy się na jutro na godz. 18 - 19 na dalsze loty. Na koniec pobytu zjawił się Janusz ze swoim szybowcem. Kilka zdjęć i filmy poniżej ! Pozdrowienia dla Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dzisiaj samotne latanie ( chociaż w dobrym towarzystwie ) na pierwszy dzień lata ! ASW 15 po rewitalizacji i reanimacji po przeciągnięciu i śmiertelnej spirali wykręconej onegdaj przez mojego starszego syna nad tą samą łączką ! Piękna, chociaż wietrzna pogoda i zachwycająco zmienne niebo ..... Warto było przyjechać !!! Z letnim pozdrowieniem dla Wszystkich - Kaszalu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 No i ciąg dalszy tak pięknie rozpoczętego wczoraj latania ! Było super a nasze lotnisko zyskało status międzynarodowego z powodu lotnych odwiedzin kolegi Otokara z Czech !! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Pogoda nie zachęca do latania więc zrobiłem remanent w sprzętach latających i wygrzebałem zapomniany od pewnego czasu wyrzutnik do wynoszenia modeli swobodne latających "na grzbiecie matki" !! Krótki przegląd, reanimacja z rewaloryzacją i jest ponownie gotowy do użycia ! Próby w locie wkrótce ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Walduś ! A co z Twoim Easy Cubem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALDENGERD Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Endriu - pomalutku, pomalutku - będzie gotowy w przyszłym tygodniu - zaholujesz mnie na lotnisko i trochę się porozbijam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Niedziela loty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Popołudniowe loty Pana Janusza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Sobotni wieczór 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Dzień dobry!Wybiera się ktoś na lotnisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Dziękuję Kolegom za wczorajsze wsparcie Duchowe i praktyczne! Wybaczcie mą sklerozę, że nie mogę Was wymienić ... Andrzeja pamiętam najbardziej, bo przyjechał pierwszy i takie samo imię... Podsumowanie ... akumulatorrki w Apce - be (1,2V) przejście na zwykłe baterie AA będzie cacy 1,5V x8szt. ... problemy w locie1 ... jak wyżej - zanikające zasilanie apli ... problemy w locie2 ... prawdopodobnie - prawa lotka którą wymieniałem muszę wkleić metalowe prowadzenie w plastikowy uchwyt, bo po wyjęciu z auta było całkowicie osobno ... może już się zluzowało w locie... ... sklejenie dziobu/dzioba powinno pomóc do ponownego uruchomienia modelu ... Pioneer w hangarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Fordon - loty 30.07.2017 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi