kaszalu Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 A ja sobie zwiedzam Muzeum Oręża Polskiego w Kołobrzegu ! Ciekawe !! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Znam historię tego CSS13. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Jakaś szczególna - może na nim latałeś ? Napisz kilka słów i podziel się informacją z kolegami ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Dzisiaj po wyprawach morskich trzeba było powrócić do latania , co też z radością uczyniłem ! Frekwencja na lotnisku niezbyt duża ale było fajnie ! Można było też pooglądać historyczny już model Jurka w trakcie rewitalizacji - czekamy na oblot !! Kilka fotek z lotów i filmik poniżej !! Do filmu było trochę za jasno aby uwidocznić wszelkie efekty, ale robactwo tak cięło że się poddałem i zwiałem zanim mnie pożarły - Jurek ( oby żył wiecznie ) został dzielnie walcząc ze zmrokiem i robactwem ! No i najważniejsze - zdążyłem przed deszczem !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Kolegom Andrzejowi i Januszowi też coś się należy i moje wypociny kręcone ciut minut później, ale niestety dalej było za jasno. No i pilot d..a. A komary... http://youtu.be/nroRI3F3L6M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Fabrycznie nowy Juniorek:) Męczę takiego już piąty rok i skończyć nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Wytrwałości - koniec jak widać blisko ..... ( w miarę ...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
water74 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Witam Kolegów, jestem z Pruszcza Pomorskiego, mam prośbę - czy moglibyście mi podać dokładne namiary na Wasze lotnisko? Z chęcią do Was dołączę, mam kosiarkę i sporo czasu na koszenie i latanie. Pomimo tak bliskiej odległości za Chiny Ludowe nie wiem jak do Was dojechać. Latam piankami od paru lat na drodze prowadzącej na wał w Topolnie Będę wdzięczny. Pozdrawiam, Tomek Szankowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Bo to jest prawie jak "Strefa 51" To miejsce oficjalnie nie istnieje, ale nikt o tym nie wie Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
water74 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Dziękuję. Bo to jest prawie jak "Strefa 51" To miejsce oficjalnie nie istnieje, ale nikt o tym nie wie Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
water74 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Dziękuję za rady na PW jak do Was dotrzeć, dotąd latałem tu i tym, na tą chwilę zostały tylko EDF, myślę, że YAK i F86 spokojnie u Was da sobie radę. http://www.water.fr.pl/topolno/2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Godna kolekcja ładnych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
water74 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Dziękuję, kiedyś - na tym forum ktoś napisał coś w tym stylu: jeśli masz dużo modeli - żadnym nie będziesz latał poprawnie, dlatego minimalizuję się do dwóch. pozdrawiam. Godna kolekcja ładnych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 ... YAK... u Was da sobię rade"JAK" da radę?Normalnie da radę Znaczy jak nieda rady między choinkami, to da radę normalnie na lotnisku EDF'Y też dadzą radę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Niedziela poranne loty https://flow.polar.com/training/relive/1668231196?fb_action_ids=792105470968926&fb_action_types=polar-flow%3Arecord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Dzisiejsze przedpołudnie. Źle się dzieje jak pęka gumka... http://www.youtube.com/watch?v=7goDtS7XUEk Takiego ujęcia jeszcze nie miałem Dzięki kol. Krzysztofowi kamerka znaleziona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Lata się, niedziela 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Wczoraj, piątek byłem z zoną na górce i z parasolem zbierałem maślaki. Mnóstwo dużych kapci. Przestało padać, wyciągnąłem model i zrobiłem 1 lot. Mały model pajperka, lipol 900 i do domu przez wielkie kałuże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Z Torunia na łączce rc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi