NiZi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich, zaczynam późno bo 30 już na karku, ale myślę, że nigdy nie jest za późno! Dawno temu kleiłem trochę modeli z balsy, ale to dawno temu i nie prawda Postanowiłem powrócić do tej pasji i obecnie jestem na etapie zbierania wiedzy i sprzętu! Kleję swój pierwszy model RWD 5 i to właśnie u Was poszukuję informacji wiedzy i inspiracji Więc jeszcze raz witam Was serdecznie, mam nadzieję, że będę się tu doskonale bawił!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nigdy nie jest za późno. Ja zacząłem później niz Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiZi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dokladnie z takiego zalozenia wyszedlem, w pewnym wieku czlowiek ma inne mozliwosci finansowe w porownaniu z latami nastoletnimi ale za to czasu mniej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi