Sir P Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Czy komuś udalo się uruchomić jakikolwiek symulator pod linuksem? Czy pozostaje powrót do stajni Microsoftu? ps. Tak też myślałem, że będę musiał sam sobie odpowiedzieć Niestety Linuks, jest wciaż mało popularny. Gdybym miał Win i chciał Ubuntu, to problemu nie ma sprawy, "Pingwin" potrafi sie zaistalować obok Windowsa, jednak odwrotnie, to juz problem. Ale... Sprawę prawie rozwiązałem... 1. Instalacja VirtualBox (czyly wirtualnego komputera) 2. Instalacja Win XP na wirtualnej maszynie 3. Rozszeszenie VirtualBoxa o grafikę 3d w trybie "safe mode" Windowsa 4. Instalacja FMS (działa), instalacja EasyFLY 4 (dziala) Pozostała mi konfiguracja Turnigy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Pytanie czy na Winie by nie poszło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Trochę karkołomne, ale działa. Gratuluję rozwiązania problemu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir P Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Pytanie czy na Winie by nie poszło ... No właśnie na Winie nie idzie...może inaczej mi nie idzie, bo na 99% da się w ten sposób ugryźć problem, tylko trzeba głęboko w tym siedzieć... Ale jeśli da się uruchomić Photoshopa, to podejrzewam, że jakiś łebski linuksowicz rozgryzłby problem... Tymczasem ja latam maszyną wirtualną na maszynie wirtualnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Wczoraj znalazłem CRRCsim - opensource. Na razie tylko odpaliłem i popatrzyłem dziś wieczorem podpenę aparaturę i zobaczę jak toto działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir P Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Wczoraj znalazłem CRRCsim - opensource. Na razie tylko odpaliłem i popatrzyłem dziś wieczorem podpenę aparaturę i zobaczę jak toto działa. I jak? Ja na wirtualnej maszynie odpaliłem Aerofly PD, chodzi bez problemów, choć moj Tosiek już leciwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi