Marcus Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam Gdzie mógłbym kupić dpron w Pulawach (woj.lubelskie)?? I miej więcej za jaka cenę. PS. Co to jest modelarnia :oops: i czy jest coś takiego w Puławach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 depron można kupic w sklepach takich jak komfort u nas kosztuje: 3mm 3.50 zł , 6mm 4zł modelarnia to takie pomieszczenie gdzie się robi modele (przeważnie jest tam jakiś instruktor który wszystkiego uczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Szczerze chodziło mi konkretniej-gdzie w Pulawach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 rcabc.com ja tam sie zaopatrzam w depron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 W Puławach to nie wiem, ale wiem, że w sklepach Komfort jest na 100% Dziś byłem w Warszawie i był. Cena bez zmian od ubiegłego roku. Nieco ponad 6zł za m^2, w paczce jest 6m (depron 6mm). Dostępny jest 6mm jak i 3mm, poszukaj sklepu na tej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanacheim Freyr Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 a jaki depron jest w komforcie?? zwykly izoflor czy moze jakis sie trafia bez rowkow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Zielony 6mm jest na 100% bez rowków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 u nas w sklepach są 5mm z rowkami 3mm z rowkami i 6 bez rowków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 dzisaj kupiłem dla swoich "ludzi " cała paczkę depronu w Komforcie za ok 40 zł ,zielonkawy bez żadnych rowków 6 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 w Komforcie jest 6mm bez rowków ,wiem bo sam kupuje :ble: a czy ktoś może wie czy jest tam 3mm bez rowków :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 W Lublinie jest tylko gładki 6mm i 5mm, 3mm nie spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 jakbyś jeszcze mógł mi podać nazwę tego sklepu :roll: ja depronu zielonego o grubości 5mm jeszcze nie widziałem :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ja depronu zielonego o grubości 5mm jeszcze nie widziałem :shock: a kto mówił że jest zielony u mni jest czarny (raczej taki szary) może byc w sklepach budowlanych np w obi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 w obi są same rowkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 U mnie w Brico Marsze paczka 10 sztuk czarnego (szarego) depronu 3mm i 5mm kosztują ok. 17zł. Dodam, że jest to już inny, "lepszy" czarny depron, więc się nawet opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 U mnie w Brico Marsze paczka 10 sztuk czarnego (szarego) depronu 3mm i 5mm kosztują ok. 17zł. czy jest to depron rowkwany :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarzp Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 który lepsyz deprom do modeli gładki czy z rówkami ( z jednej strony ) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 który lepsyz deprom do modeli gładki czy z rówkami ( z jednej strony ) ?? depron ... depron ... N na końcu ... nie wiem dlaczego, ale jakoś razi mnie to słowo deprom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Depron o którym pisałem kupowałem w Lublinie w sklepie Komfort przy ulicy Zana. Grubszy jest praktycznie w ciągłej sprzedaży. cieńszy spotkałem po raz pierwszy na początku tego roku. Można kupić pojedyncze arkusze.Czy jest w tej chwili nie wiem, jeśli Cię interesuje mogę sprawdzić w najbliższych dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 czy można u nas w polsce znaleźć depron 3mm bez rowków :?: szukam i znaleźć nie mogę :faja: znajduję tylko 5mm 6mm lecz wszystkie cieńsze mają rowki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.