G_N_U Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam koledzy i być może koleżanki:) Czy posiada ktoś opinię na temat tego piperka? jestem o krok od kupienia. mój drugi model ale asem to jeszcze nie jestem w lądowaniu zwłaszcza.Ma amortyzacje podwozia więc się zastanawiam do spokojnego latania z np. kamerką nad polanką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_N_U Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 http://www.modelmotor.pl/samolot-piper-j-3-cub-arf-121cm.html link do sklepu. ze zdjeciami.czekam na opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Praktycznie to samo co od Jamary. U mnie ten z Jamary pięknie lata tak że jestem bardzo zadowolony, w dziale filmy jest mój oblot tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi