MZWBPiotr Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 W najbliższym czasie planuję zrobić atrapy amortyzatorów z owiewkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Wykonałem owiewki amortyzatorów: Jutro wykonam nowe zdjęcie w świetle słonecznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Z czego wykonałeś "szybę" w kabince? Oraz jak ją wykonałeś Mocowanie podwozia tak jak w planach Skazoo czy po swojemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Przednia szyba jest z butelki po Coli (wiecie jakiej ) boczne z plastikowego opakowania. Szyba przyklejona jest bezpośrednio na listewki sosnowe. Mocowanie podwozia zrobiłem po swojemu. W kadłubie są dwa połączone na końcach paski sklejki 3mm. Od spodu tam gdzie miało być mocowanie drutu wyciąłem prostokąty w depronie i przykręciłem podwozie na wkręty. Od góry na wkręty nabiłem kawałki styropianu, by podczas wypadku nie został przebity pakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Nadal lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Mając nadzieję, że w najbliższym czasie przybędzie śniegu, dorobiłem narty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jakiś czas temu wykonałem nowe narty ze sklejki 3mm, ktora wygialem na gorąco Pisze o tym dopiero dzisiaj, poniewaz wkoncu wykonalem lot z nartami Tylko kamerzysty zabraklo Start jak i lądowanie super proste i mam wrazenie ze bardziej przyjemne niz na kolach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Dzisiaj trochę polatałem Pokusiłem się o dokumentacje: Niestety film kręcony lodówką, przez niedoświadczonego kamerzystę http://vid48.photobucket.com/albums/f249/PZLWBA/Rwd%205%20zima_zps3qt8au1u.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Bardzo ładne lądowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 A na kołach w śniegu można bardzo ładnie ''punktowo'' przyziemić Bardzo ładne loty mi w tą zimę coś nie idzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Musze wykombinowac lepsza kamere ze stabilizacja na nastepny raz W tej trawie co jest obecnie na moim "lotnisku" model odrazu zrobilby kapotaz, a narty to zawsze cos nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dzisiaj znowu polatałem i zabrałem ze sobą innego fotografa z lepszym sprzętem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi