Mieciu11 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Witam Mam aparaturę turnigy 9x V2 i kabel jack jack 3,5mm stereo. Chciałbym ją podłączyć do mojego komputera. Właściwie chodzi mi tylko o symulator fms. Nie jestem pewny ale gdzieś mi się obiło o uszy że w wersji v2 nie trzeba wyjmować modułu. Czy to prawda? I czy trzeba instalować jakieś dodatkowe programy. Dodam że mam windowsa xp 32bit. Wiem że temat był wielokrotnie wałkowany ale nigdzie nic ciekawego nie znalazłem. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Spróbuj tego http://pfmrc.eu/index.php?/topic/42834-fms-portable-do-sprawdzenia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieciu11 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Wielki dzięki Już wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi