piotr Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Marcin to chyba jakiś fotomontaż bo na zdjęciu w locie model nie ma kapci, a na statecznym są, czy coś przed nami ukrywasz???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Wszystko jest w porządku po prostu u Motyla w domu modele chodzą w kapciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Piotrze a ten opis nad zdjęciez zauważyłeś ?? Kiedyś wyglądał tak hubert jego nei ma z czego odchydzić Pierwszy oblot którego nei widziałem i który zaklończył się pierwszym rozpołowieniem dokkonał kolega, model wtedy ważył 1800g. Serwa były zwykłe HS81, ja dokonałem naprawy i oblotu n atych serwach, ale nie wiem jak kolega to zrobił ja mysiałem wsadzić 170g ołowiu pod maske. pierwsze lądowanie i po trybach W lotki poszły HS-85MG a na ogon HS-322 i niestety 240g ołowiu, model wtedy ważył chyba ze 2200g późneij przełożyłęm serwa pod skrzydło, po kolejnej kraksie przez ECLIPSA jak wpadł Firewall do środka przedłużyłem ryjka wsadziłem pakiet za silnik i model waży ok. 2kg ale już bez ołowiu Aktualnie mam chyba ze 100g ciągu więcej niż masy do akrobacji mi starczy a 3D i tak nie umiem :roll: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 ODDAWAJ MOJ SILNIK!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 ODDAWAJ MOJ SILNIK!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Spoko mozę być ten z Capka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Pierwszy oblot którego nei widziałem i który zaklończył się pierwszym rozpołowieniem dokkonał kolega, model wtedy ważył 1800g. Gdyby wtedy go prawidłowo wyważyć, to może nie byłoby pierwszej kraksy. A po naprawach utył; i jak mówisz, tak już zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Gdyby wtedy go prawidłowo wyważyć, to może nie byłoby pierwszej kraksy. Pierwsz kraksa to sama się prosiła Znajomy ma starą od 8 lat nie używaną aparature FM314 a druga to jakiś chelenger szybowcowy czy coś. Ja w tym czasie byłem w Angli ze swoimi zabawkami, a on chciał zrobić oblot bezemnie i mu wyszło. Podobno po 30m stracił kontrole i jeszcze mi wpierał ze to ja mu kwarce pozamieniałem Nasze drogi się rozeszły i jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 ODDAWAJ MOJ SILNIK!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Spoko mozę być ten z Capka ?? Nie wiem czemu jeszcze mam cierpliwość ale powoli zaczynam go tracić... Way idzie do szafki pancernej, wyciąga H&K 9mm, tłumik oraz trzy zapasowe magazynki... Narzuca na siebie czarny skórzany płaszcz.Płaszcz ten gdy sie go nosi wydaję akie cichce złowrogie trzeszczenie ( jak to skóra ). Wsiada do czarnego poldasa i jedzie do Żyrardowa... Ciąg dalsy nastąpi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.