tomaszg6 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam .Jesteśmy modelarzami z Kargowej gdzie powstała sekcja modelarska przy gminnym centrum kultury w Kargowej 10 maja br. organizujemy piknik modelarski i w związku z tym poszukujemy chęntnych modelarzy do pokazu ESA na 1 pikniku modelarskim w Kargowej .Gwarantujemy mile spędzony czas ,poczęstunek ,nowe ciekawe znajomości modelarskie.Jeśli byłby ktoś chętny zapraszam do kątaktu mailowego pod adresem: t_gorski@wp.pl lub tel.503 035 814. Pod spodem plakat imprezy.Wszystkich serdecznie zapraszamy !!! Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Z "esiakami" może być problem, bo tego dnia są zawody ESA w Bąkowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Mamy wielką nadzieje że jednak kilku zdecyduje się na przyjazd żeby rozpropagowac modelarstwo w tej części kraju :-) Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Mamy wielką nadzieje że jednak kilku zdecyduje się na przyjazd żeby rozpropagowac modelarstwo w tej części kraju :-) Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka raczej nikt kto walczy w ESA i jeździ na zawody nie przyjedzie 10tego do Was, gdyby to było w innym terminie to na 100% jakąś ekipę by się zmontowało, a tak 10go są zawody liczące się do Pucharu Polski w Bąkowie i one mają priorytet . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Mamy wielką nadzieje że jednak kilku zdecyduje się na przyjazd żeby rozpropagowac modelarstwo w tej części kraju :-) Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka Tomek, Dajcie równiez ogłoszenie na stronie www.aircombat.pl i wyznaczcie termin zgłoszeń abyście wiedzieli na czym stoicie przed piknikiem wtedy zamiast zawodów zawsze moża w mniejszym składzie spróbować zorganizować pokazy pilotażu ESY choćby ze świecami dymnymi i strącaniem słupków, zrobić jakieś stojaki informacyjne na temat samolotów bojowych którymi walczyli Polacy w czasie WWII, wydrukować na kartonie modeliki do sklejania lub składania i rozdawać je dzieciom, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi