rob Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam. Planuje zakup takiego potworka do mojej extry 1,8m. Czy ktoś ma jakieś opinie na temat tego silnika? Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Tez chce kupic ten silnik narazie sie dowiedziałem ze bardzo mało pali a z tej firmy miałem juz 4 takta 15ccm i byłem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Tu na forum - chyba - pisano wręcz coś przeciwnego. Silniki o tej pojemności palą znaaacznie więcej niż 91. Ktoś chyba podawał nawet 50ml/min pracy silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Na stronie saito podają dla 180 55ml/min. Jednak wiem z własnych doświadczeń ze saito naprawde dużo palą w porównaniu z innymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.