madrian Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Filmik można podsumować krótkim "stary i głupi". Jest to idealne pokazanie GDZIE nie latać i JAK nie latać modelami RC. Za co najmniej kilka miejsc, należałaby się solidna kara. Nigdy tak sam nie lataj. Jak najdalej od terenów zabudowanych, dróg, miejsc przemysłowych itd. Jeszcze sobie nie uświadamiasz ile szkód może narobić taki model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Kolejny kretyn latający nad chodnikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafo30 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam ponownie i mam pytanko co do aukcji na allegro o tej http://allegro.pl/quadrocopter-kfc32-cnccopter-fpv-gopro-i4321724575.html?no-rwd=1#tabsContent czy warto i za ile a raczej do ilu zł jak coś powalczyć. Chodzi mi bardziej o aparaturę bo mam zamiar zakupić jakąś a dron bylby przy okazji zabawką Wysłane z mojego GT-I9505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafo30 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 A co powiecie na takie coś na początek ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ten lepszy łatwiej widoczny I ląduje do reki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafo30 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Hahahaha niezłe ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi