Xeo Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Od zawsze intrygowały mnie samoloty Harrier i od kiedy powróciłem do modelarstwa w nowej odsłonie (wcześniej modele stacjonarne, kartonowe makiety) na liście modeli wiedziałem że model tego pokroju musi się znaleźć. Model pionowego startu i lądowania to wyższa szkoła jazdy, stąd też zdrowo rozsądkowo plan jego budowy jest rozłożony mocno w czasie. Aktualnie jestem na etapie poszukiwania informacji, planów tego typu modeli. Dzisiaj dogrzebałem się do filmików oraz relacji z budowy X-19 Hummingbird (Quad Tilt rotor VTOL). Informacji na temat konfiguracji elektroniki nie brakuje ale nie mogę się dogrzebać do żadnych planów :/ Stąd też jeśli komuś coś kiedyś wpadło w oczy, bądź na dysk to będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 W tym wątku masz krok po kroku jak zbudować sobie pionowzlota z bety http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1814667 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 dzięki wielkie, na rcgroups znalazłem inny wątek o tej tematyce. chyba wiem co zrobię z mojego Bixa jak opanuję sztukę latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi