Xeo Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 CzołemJako że sparing noworoczny bardzo ciekawie wypadł na Chudoby co powiecie na powtórkę z rozrywki 1-2Maja?Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jak już pisałem, 2 maja z chęcią przyjadę. Mam Pioneera, 2 pakiety i ładowarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Tomek wpadniesz po mnie czy na miejscu się spotkamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wpadnę, pewnie. Mam praktycznie po drodze Panowie, o której zbiórka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Bardziej miałem na myśli żebyś przyjechał do mnie a dalej busem pojedziemy bo mam gratów sporo. Godz 11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Pasuje. Może być moim, może być twoim. Kanapki i termos wymagane, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Bufet własny mile widziany Po drodze zabierzemy jeszcze jednego latacza z bixlerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Super. Im więcej, tym lepiej Mam brać ładowarkę? Da się sensownie na polu naładować pakiet? Podobno pogoda ma być taka sobie, ale co tam, damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Na wszelki wypadek weź ja też będę miał. Oby nie padało z resztą damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Czyli jest nas 3 na 2 Maja. Co do jedzenia to mogę zabrać ze sobą gilla co by na ciepło coś sobie w między czasie wszamać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 jeszcze + 1 czyli już 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Im nas więcej tym ciekawiej :-) Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Na weekend zapowiadają spory wiatr. Za to dziś było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ktoś jeszcze się pisze? Ja po dzisiejszych lotach muszę poskładać Bixa :-/ Wyrwane mocowanie skrzydła od góry i pęknięty kadłub w połowie. Dobrze ze zabrałem klej i przyspieszacz :-D Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Uuu... szkoda bixa.. Tak mocno wiało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Okazało się ze na górze czasami lubi powiać + do tego spanikowałem i nie udało mi się go wyprowadzić na prostą. Łupnął solidnie tak z ok. 5 metrów. Ale wiem przynjmniej wiem ze muszę zmienić SC bo nie dało się nim swobodnie szykować - bez kontr SW cały czas nurkował a SC mam ustawione na ~75mm Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Myślę że szybowanie to kolejny etap wtajemniczenia. Albo nawet oddzielna ścieżka rozwoju. Ja mam SC OK a też mi szybowanie nie wychodzi za dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 A jak się zachowuje model jak puścisz drążki? Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Bez silnika? Powoli opada siłami grawitacji. Jak dmuchnie to nos idzie do góry. Czasem zawisa w powietrzu. Ogólnie proporcja silnik/szybowanie wychodzi mi ok 70/30, tak myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ok Mój po puszczeniu drążków zaraz nurkuje. Podejrzewam że moje problemy cały czas są związane ze źle ustawionym SC. Będę musiał po testować ustawienie go "na sucho" czyli rzut i czy szybuje. Inaczej to na klej i przyspieszacz nie wyrobię ;-) Niestety ale Bix mi służy jako symulator jednocześnie stąd też taki potargany jest, ale na czymś muszę się nauczyć latać :-) Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi