Bonczek Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Dzięki za odpowiedź. Na dobry początek chcę zacząć od jakiegoś elektryka +/- 1m rozpiętości więc wymagania co do pasa startowego nie będą wygórowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp2jbs Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Witam Jutro rozpoczynam sezon Wilga pełna gotowość LiPole naładowane na lotnisku tylko zatankować benzynę. Nie wiem tylko u kogo zamówić pogodę do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Sezon 2017 uważam za otwarty Na tę okoliczność Wildcat dostał nowe malowanie, poprzednie trochę się wytarło przez dwa lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Ależ piękny sprzęt! Jest gdzieś może wątek na jego temat? [EDIT] Już znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sainus Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Szanowni Koledzy! Kieruję do Was prośbę - nie latamy bezpośrednio nad drogą obok lotniska, ostatnio bardzo tam dużo rowerzystów oraz innych postronnych osób nie wspominając o samochodach a jak widzę sporo osób nie ma wyobraźni i lata nad nią kilka metrów ze sporą prędkością. Do zobaczenia na wspólnym lataniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Czy ktoś ma możliwość przywieźć jutro rano kosiarkę? To co się dzieje na Chudoby to jakaś masakra... mogę pokosić tylko nie mam czym. A lotnisko jest mega zarośnięte ???? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Panowie - serio - ma ktoś kosiarkę i mógłby przyjechać z nią na lotnisko? Mlecze wysokości 30 cm ładnie wyglądają na łące, ale na lotnisko modelarskie to trochę słabe jest. Mogę przejść się z kosiarką, ale własnej nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Panowie - serio - ma ktoś kosiarkę i mógłby przyjechać z nią na lotnisko? Mlecze wysokości 30 cm ładnie wyglądają na łące, ale na lotnisko modelarskie to trochę słabe jest. Mogę przejść się z kosiarką, ale własnej nie posiadam Adam ma kosiarkę !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanislaw Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Witam 8-9 lipca na Chudoby ktoś zostawił krzesełko turystyczne okulary i kurtkę na polarze. Ktokolwiek wie niech zgłosi się do Pawła Murawskiego 505302606 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Cześć. Na Chudoby bywa pewien sympatyczny modelarz, który sprzedaje ubezpieczenia (siwawy z brodą i w okularach? . Niestety nie pamiętam jego godności. Ma ktoś może namiary? Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EloMajek Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział w promieniu 55km od Warszawy jest całkowity zakaz lotów w związku z konferencją NATO do 1 października. https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,nato-obraduje-zakaz-lotow-nad-warszawa,274864.html http://www.geekweek.pl/news/2018-09-27/nad-warszawa-pojawil-sie-superdron-nato-ktory-zniszczy-wszystkie-male-drony/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Witam. Jako powracający po latach do hobby i po zmianie miejsca zamieszkania chciałem się zapytać na jakich zasadach można latać modelami rc na Chudoby. Czy są tam dopuszczalne małe spalinki? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Kiedyś, bardzo dawno temu słyszałem, że na Chudoby spaliny nie latają. Ale latają, małe i takie większe trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanislaw Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Latają 1,8 m a i też 2,3 m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Dzięki za odpowiedź. Jak uruchomię spalinkę 1,6m 7,5cm3 to wpadnę. Pozdrawiam DT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Ja słyszałem, żeby nie latać bardzo wcześnie rano i późnym wieczorkiem (chodzi o spaliny). Stosunkowo blisko Chudoby są osiedla i pewnie chodzi o to, żeby zbytnio się nie skarżyli mieszkańcy, bo to chyba jedno z ostatnich miejsc w Warszawie do latania. Sam wielokrotnie widziałem jak ktoś latał spalina na Chudoby i nic się nie działo. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi