Skocz do zawartości

Latanie na Chudoby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Na dobry początek chcę zacząć od jakiegoś elektryka +/- 1m rozpiętości więc wymagania co do pasa startowego nie będą wygórowane.

Opublikowano

Witam

Jutro rozpoczynam sezon Wilga pełna gotowość LiPole naładowane na lotnisku tylko zatankować benzynę.

Nie wiem  tylko u kogo zamówić pogodę  :) do zobaczenia.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szanowni Koledzy!

Kieruję do Was prośbę - nie latamy bezpośrednio nad drogą obok lotniska, ostatnio bardzo tam dużo rowerzystów oraz innych postronnych osób nie wspominając o samochodach a jak widzę sporo osób nie ma wyobraźni i lata nad nią kilka metrów ze sporą prędkością.

Do zobaczenia na wspólnym lataniu!

Opublikowano

Czy ktoś ma możliwość przywieźć jutro rano kosiarkę? To co się dzieje na Chudoby to jakaś masakra... mogę pokosić tylko nie mam czym. A lotnisko jest mega zarośnięte ????

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie - serio - ma ktoś kosiarkę i mógłby przyjechać z nią na lotnisko? Mlecze wysokości 30 cm ładnie wyglądają na łące, ale na lotnisko modelarskie to trochę słabe jest. Mogę przejść się z kosiarką, ale własnej nie posiadam :(

Opublikowano

Panowie - serio - ma ktoś kosiarkę i mógłby przyjechać z nią na lotnisko? Mlecze wysokości 30 cm ładnie wyglądają na łące, ale na lotnisko modelarskie to trochę słabe jest. Mogę przejść się z kosiarką, ale własnej nie posiadam :(

Adam ma kosiarkę  !!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

8-9 lipca na Chudoby ktoś zostawił krzesełko turystyczne okulary i kurtkę na polarze. Ktokolwiek wie niech zgłosi się do Pawła Murawskiego 505302606

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć. Na Chudoby bywa pewien sympatyczny modelarz, który sprzedaje ubezpieczenia (siwawy z brodą i w okularach? ;) . Niestety nie pamiętam jego godności. Ma ktoś może namiary?

Dzięki.

• 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Jako powracający po latach do hobby i po zmianie miejsca zamieszkania chciałem się zapytać na jakich zasadach można latać modelami rc na Chudoby. Czy są tam dopuszczalne małe spalinki?

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja słyszałem, żeby nie latać bardzo wcześnie rano i późnym wieczorkiem (chodzi o spaliny). Stosunkowo blisko Chudoby są osiedla i pewnie chodzi o to, żeby zbytnio się nie skarżyli mieszkańcy, bo to chyba jedno z ostatnich miejsc w Warszawie do latania. Sam wielokrotnie widziałem jak ktoś latał spalina na Chudoby i nic się nie działo.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.